Hoppa till innehåll

flinkan

Medlem
  • Antal innehåll

    37
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    fagersanna

flinkan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. men jag får ju fram en bild bara attt efter 2 sekunder när den ska börja röra på sig så blir den skakig å vägrar fortsätta... de har vart så förut me på donkwey kong spelet men trycker man på den andra knappen å håller inne den ett tag så har de funkat men nu funkar inget va ska ja göra???
  2. flinkan

    Nintendo

    klart de e kul... de e ju orginalet så roligare akn de ju knappast bli...
  3. jo lite därför ja behöver hjälp.. ja å syrran har hittat fem delar av staven en gång tror ja men de va jäklit länge sen.. har inte spelat de på flera år så ja kommer typ inte ihåg nått... Nån som kan komma me kom-igång tips? gla för minsta lilla föresten så funkar inte fusket som finns eller så gjorde ja fel fler liv fick ja iaf inte :angry:
  4. Jag får inte igång mitt snes!!! Har blåst å dammat men de går inte :angry: Har testet me å trycka på omstart oxå men bilden blir bara randig å hoppar upp å ner å kommer ingenstan.. hur ska ja göra vill ju använda mitt gamla snes hjälp mej!! snälla!!
  5. flinkan

    Fusk

    ne men en till som har de klassiska super mario bros =) har inte heller hittat nått fusk till de men nån gång har man klättrat upp nånstans å kommit till sånna där rör som de e på bana 2 eller va de e =) man kan iaf välja vilken bana man vill komma till =) men kommer tyvärr inte ihåg på vilka banor de finns men lite överallt... har du nåra fusk på de överhuvetaget?? kankse vill dela me dej??
  6. Hej undrar om det e någn som har detta spel? Vad går det ut på? Man ska försöka vinna så många lopp som möjligt å få pengar så man kan köpa tillbehör till bilen. Sen ska man ju fyga iväg till andra planeter å göra likadant där... men vad går det ut på?? :huh:
  7. e de någon här som har spelet solstic?? Å är de nån av er som har klarat de?? har fixat ett fusk nu me extra liv å så men hur ska man kunna hitta rätt bland alla dessa rum?? finns ju hur många som helst å så kommer man ju bara te återvändsgräner å så.. vad är det mer än de gröna stövlarna å förflyttningsmaskinen som finns? förutom alla dessa delar av staven man ska hitta.. å nyklarna va ska man me dem till??
  8. Har fixat massa koder till spelet Rock `n`roll racing men vart ska man skriva in dem då?? nån som har detta spel som vet????
  9. vart var den grottan då?? e likxom d ja vill ha reda på för de finns inget fusk till nått av mina spel.. finns la bara fusk te d nyare spelen..
  10. flinkan

    Mario

    testa dej fram =) har för mej att de e den gula knappen B sen kan man byta ut vissa knappar i vissa spel me de som är på kanten... va längesen ja spela dessa spel
  11. ne vart e dom?? vet du d hästapållen?? har inte speat de på över året
  12. e de verkligen ingen som vet? ska man köpa den där kulan eller inte?? Va ska man köpa å va ska man inte köpa??? har försökt ja vet inte hur många gånger å de e så iriterande å aldrig klara de
  13. nehe ne va kallar du då viktor_2004 snes och nes spel för nått då?? e inte de spel kanske??? äger bara de spelen å de går hur bra som helst
  14. kul att ni tycker om de spelet men e d ingen som vet va man ska göra förutom ta sej igenom banorna??
  15. Hej undrar om de e nån som fattar hur man ska göra? Man ska ta banorna i rätt ordning vet ja men glömt av den nån som kan? sedan ska man leta kartbitar har bara lyckats hitta 2 eller 3 fått en från början och köpt en i shopen. En finns i slottet/borgen när man går genom väggen och hoppar på lamporna. Va ska man ha spegeln till?? Hur ska man komma vidare?? kommer endast till den konstiga bossen den gröna ankan å då kan man inte fortsätta ska man köpa den där fortsättningskulan i shopen?? Kommer aldrig vidare vet inte hur man gör snälla hjälp mej :blink:
×
  • Skapa ny...