Hoppa till innehåll

Perminator

Medlem
  • Antal innehåll

    35
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Perminator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Wtf, har två trettonåringar sex med varandra är det ju helt normalt. Båda är lika gamla, båda vill (får vi hoppas), inget konstigt med det. D:
  2. Mao, de får nog rösta också. </sarcasm>
  3. Du ger verkligen ett intelligent intryck. Jag håller med det som Thoord skrev ovan, felet sitter i uppfostran, inte i spelen.
  4. LOL, kaffe latte, det är lycka. :3 Mao, undrar varför de ej reagerat innan ifall ordet black kvittade då.
  5. Vad är fel i det, får jag fråga?
  6. De känner sig isåfall kränkta av att de lovsjunger en annan gud än deras egen på en skolavslutning? <.<
  7. GB står säkert för Georgien Bajsar, så det är också rasistiskt!
  8. 1. Nogger Black är inte rasistisk. 2. Negerboll är ett smeknamn på chokladboll, och det är inte alls förvånande om mörkhyade tar illa upp av det namnet. 3. För att logotypen är ett svart huvud, kanske? 4. Det är det inte. <.<
  9. Pft, gör inte det, det där är bara dumma kontringar för svenskar som känner sig inträngda i ett hörn av rasistdebatten.
  10. Du skulle inte alls tycka det var obehagligt om muslimska sånger spelades på din skolavslutning? Alltså, vad är så himla svenskt med 'Den blomstertid nu kommer'? Vad är det som är så himla kristet med den, förresten? Den hyllar bara sommaren, som faktiskt finns i alla religioner och länder, om man tänker efter. Skulle nån invandrare överhuvudtaget bli kränkt av den så blir jag mkt förvånad.
  11. Tillfredsställa alla sjuka bestialiska tankar de behöver utlopp för?
  12. Jag skulle inte direkt skylla på föräldrarna. <.<
  13. Nej, det blir inte kyla på 8 minuter, men vi skulle inte hinna anpassa oss, fattar du väl? v_v Jämför du turkarnas 40 grader med hur kallt det skulle bli om solen slocknade? Tom. isbjörnarna skulle stendö. <.<
×
  • Skapa ny...