Hoppa till innehåll

Avregistrerad

Medlem
  • Antal innehåll

    2022
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Old Ascalon

Avregistrerad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Vad gör man med elements igentligen? Är det något att ha eller räcker det med vanliga Photoshop?
  2. Avregistrerad

    Drömmar

    Det förstår jag. För roligt är det :) Man är som i en värld där man själv är gud.
  3. Antagligen att minsta pris för en tjänst är 50 fm (Det var nått med 100fm också men minns inte vad) Och för att denna borde ligga i "fuskamynt"
  4. Dahliz91: Fuska.se's regler är skitbra att läsa! Ontopic: Jag hade något program som var gratis med minns inte vad det heter (Kunde bara spela upp filmen med ljud)
  5. Mest bara cruisa omkring eller stunta med allt moddat :) Var ett tag sedan man körde VC, spelat mer SA ett tag. Fördelen med VC är att man kan alla vägar utantill. I SA kan man inte lära sig utan man bara yrar omking ^^
  6. Tycks om avan? Ge gjärna tips som kan göra det bättre!
  7. Avregistrerad

    Bra Låt

    Haha, den filmen är skön! :D
  8. Avregistrerad

    Drömmar

    Minns att jag drömde att jag var i mitt klassrum. Sedan hände det där så man kan liksom styra drömmen fast man sover (Man är vaken men ändå sover). Så jag minns att jag tog hela min klass som gisslan eftersom jag "trollade" fram en AK47 :) Sedan kom förhandlare och allt från Säpo och de blev en lång tid innan jag åkte fast och vaknade
  9. Namn: Strandskolan Plats: Norrbotten Klasser: 7-9, ca 120 elever Mat: Bra mat, våran skola har fått bra kritik pga maten :) Skick: Ganska nyrenoverad, men ändå ganska vandaliserad!
  10. Avregistrerad

    Drömmar

    Någon mer än jag som liksom är vaken medans man drömmer ibland? Fast man sover djupt så kan man liksom tänka lite utanför drömmen. Om man t.ex är i ett rum. Så kan man liksom tänka sig en AK-47 som man då plötsligt håller i. Fast man sover så är man ändå vaken. Någon mer som det händer så för ibland?
  11. Hur stora är dessa? (i pixlar)
  12. Jag har fixat det. Jag hade en speciell s-video kontakt med 2 ljudkablar. Jag fick en omvandladre som gjorde specialkontakten till en vanlig gul scartkontakt. Sedan fungerade det!
  13. Att stunta med motorcyklar och dylikt! Sedan är det även roligt att modda spelet (på PC) så man kan åka runt i en gammal bubbla, Volvo 240 m m !
  14. Tarzan? Tarzan springer inte runt i märkeskläder mitt i skogen, får massa gratis (Yogurth, smörgåsar, smör m m), Joe Labero kommer inte och trollar för honom, Tarzan törs ta tag i en mört utan att använda jackan som skydd emellan. Jodå, det är ju "jättesvårt" att klara sig där ute i "ödemarken"!
×
  • Skapa ny...