Hoppa till innehåll

Arcaon

Medlem
  • Antal innehåll

    47
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Arcaon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag håller på och levlar pokémon för ett litet 3 manna battle team, främst för Frontier, och en av de som ska levlas är en Scyther, som så småningom ska få bli en Scizor. Nu är det ju så att statbonusarna för utvecklade pokémon är högre, så jag skulle gärna utveckla den snabbt, men dels så kommer den ha lägre speed, och kanske missa vissa bra attacker, så jag undrar när jag borde utveckla honom. Värt att tillägga, den kommer inte sitta på attacker som typ agility, då jag satsar på att slå ut i första rundan, vilket gör sådana attacker värdelösa, utan det är bara offensiva abilities som är nödvändiga.
  2. Det var det jag tänkte, men ändå poppar det upp varje gång jag startar spelet. så, ska jag anta att filen är virus/malware, eller är det nåt som funkar, i och med att spelet verkar vilja starta filen?
  3. Det är köpt, det är mer den där filen jag inte gillar... Den ligger i Temp mappen, vilket bara det tyder på att det kan vara fuffens, men ska nog ignorera det. Hursomhelst, hur gör man för att ignorera det då?
  4. Arcaon

    Virus

    Till han som postade först, en grej som hände min kompis var nåt liknande, och det var inget virus eller skit, drabbade asmånga i falun. Allt som behövde göras då var att byta lösenordet, sen var det klart. Så om du inte redan testat detta så gör det.
  5. Arcaon

    Varning!

    ehh nej... Virus går på filer i datorn, inte -själva- datorn, iaf har jag förstått det så. Något som inte är fysiskt kan inte skada ett fysiskt objekt, så glhf att det bränner hårddisken... Förresten, Virus... Inte Virius.
  6. kör med macaffee. Är virustotal pålitlig då?
  7. Hejsan allihopa! Jag installerade nyss mafia för att få återuppleva en av mina gamla favoriter på spelfronten, men när jag var redo att kasta mig ut i Amerikanska bakgator möts jag av en ruta som säger att mitt virus skydd upptäckte och tog bort ett par så kallade Proxy-Piko (eller nåt) trojaner, i filen SIntf32.dll, och spelet startar inte. Nummer ett, är det säkert att be virusskydd att ignorera detta och starta spelet ändå, eller ska jag bara ta farväl till min gamla kärlek? Om ja, hur gör man det? Nummer två, nån annan som haft liknande problem med dessa fulfiler? Alla svar som bidrar till en lösning uppskattas!
  8. Arcaon

    Ritbord Eller Dylikt

    Hejsan alla, jag hoppas detta är rätt forum att posta i. Jag har velat köpa ett sånt där "bord" man ritar på till datorn, typ touchpad, för att använda när man ritar osv. Problemet är att det verkar ganska svårt att rita när man inte vet var man har pennan och råkar då kanske rita på fel sätlle. Därför vill jag ha en grej jag såg på nätet, typ en tocuhpad, som visar samma sak som skärmen. Är det någon som vet vad en sådan heter?
  9. Ja, men jag har ju för tusan klarat Temple of time, jag ska upp i himlen... Eld templet var så länge sen att det inte riktigt finns kvar i minnet :)
  10. Hej... Jag sitter och spelar zelda, läste en guide där de skrev att Malo säljer Hawkeye i Kakariko Village. Men det gör han inte. Vad ska jag göra för att han ska resa sig från sin feta röv, gå ut i lagret och hämta mitt haXXorsc0pe! :P
  11. Jo asså, det är det att jag hade gear för lvl 18-23 på lvl 33... Fick spö av mobs... Btw, var questar man bra i 35?
  12. Hejhej... Jag är en fet mega noob på world of warcraft och behöver lite hjälp. Jag är en gnome warlock i level 35, och har för tillfället ca 3g.... Jag vet att jag är sämre än din mammas krukväxt i fönstret, men så är det... Kan någon tipsa mig på hur jag tjänar mycket pengar så jag har råd att köpa ny utrustning och nya magier!
  13. Ja e lvl 20 och nu var det dags igen... Hur kommer man till the barrens som alliance? Orka gå liksom... Mina kompisar tjatar om ngt Ratchet men ja vet ej var det är. Hur gör man? ps. Thottbot suger ju, de listar bara vad npc's säger men aldrig hur man ska göra lr ngt sånt!
  14. Hur grindar man typ 5g snabbt på låg level, typ lvl 15?
×
  • Skapa ny...