Hoppa till innehåll

OhNo

Medlem
  • Antal innehåll

    122
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

OhNo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. OhNo

    Portal

    Ser ut som något liknande jag kört. Var dock helt buggigt då, krashade då och då. http://www.exitemod.com/ Fast tror nog detta kommer bli kul. :)
  2. OhNo

    Fps? Error? Ehhh...

    Ok, Jag har ett skumt problem. När jag spelar typ Warcraft 3 med en kompis och när jag försöker styra kartan med Piltangenterna, eller med musen. Så fort jag rör typ vänster eller höger så är jag på andra sidan kartan?! Har testat att se min FPS och den hoppar mellan 60-65. Startar jag FRAPS och limit FPS'en till 60, så den håller sig Stabilt 60 i Wc3 så kan jag röra,zooma in osv utan problem. Så fort jag stänger av fraps, och försöker röra så går det åt skogen. (Är på andra sidan kartan igen -.-) Har uppdaterat Drivrutiner till Grafikkort, DirectX osv. Någon som vet vad problemet skulle kunna vara? Eller hur jag skulle kunna få en stabil fps på 60 utan att Recorda med Fraps med limit på 60... - Xandr <_<
  3. OhNo

    I Got Balls Of Steel

    http://www.youtube.com/user/VideoCompilerReturns :P
  4. OhNo

    I Got Balls Of Steel

    Haha! Min kompis visade mig den 2 dagar sen. Skrattade as mycket då, fast nu är den inte så rolig längre. Fast går att kolla på. Sen finns det ju någon med Arnold, oxå bra. :lol:
  5. OhNo

    Hu Is The Leader In China.

    Hu is new leader of China. - Well that's what I wanna know. "HU is leading China" - Well I am asking you, HU is leading China? Haha, bäst. :lol:
  6. Film kvaliteten i Fraps är ju perfekt.Men det beror väl på vilket program som du gör filmen i. När du gör en film och sparar den sedan så brukar den förlora kvaliteten. Något som Windows Movie Maker gör. (Exempel) Finns bättre film program som håller kvar kvalitet, dock så blir Filmen mycket större. SnagIt: Http://www.techsmith.com/download/trials.asp
  7. Fraps tycker jag är helt okej. Inte gratis dock, Http://www.Fraps.com GameCam kör min kompis med, fast testade det 1 gång. Inget för mig. Fast testa Fraps! Bästa programet enligt mig som jag testat. Annars om du vill spela in typ Flash Spel så finns det "SnagIt". Testat det, funkar oxå ganska bra. Fast inte i spel med Fullscreen dvs. :)
  8. Min druid ser väl la' ut så här. Snabb ritning med paint. :rolleyes: Hoppas bilden kom med nu, såg lite konstigt ut.
  9. Yao. Ska börja göra det. Fick även ett nytt svar idag från dem, då de skriver: After the 'newest' Norton update, Norton misstakes that the "Launcher.exe" is the Gala Net Saken. Men jag får börja köra från WoW.exe tills Norton har ny uppdatering. :) *Tråden kan låsas.* :)
  10. Tjena tjena! Nu var det så att jag har formaterat om min dator. Och när jag försöker starta WoW igenom Launcher.exe genvägen på skrivbordet, så kommer mitt anti virus upp och säger "Gala Net Rappelz Epic3" Försöker komma åt internet. Vad har Gala Net Rappelz Epic3 med C:/Program/World of Warcraft/Launch.exe att göra? Vad jag har hört så är "Gala Net Rappelz Epic3" ett annat spel. Har inte det installerat heller, och har aldrig haft. Testat att installera om WoW cir 2ggr. Fortfarande samma problem. Kontaktat Blizzard's support oxå, men får inte riktigt något vettigt svar från dem. Det ända dem sa var att jag skulle starta från - C:/Program/World of Warcraft/WoW.exe. Fast frågan är ju i själva fallet: Vad har "Gala Net Rappelz Epic3" med Launcher.exe och göra? Nån annan som fått upp detta? Kanske någon Bugg. Fast det tror jag inte riktigt. Kom upp första gången jag startade WoW utan uppdateringar osv. + Kollade upp IP't dit Launcher vill ansluta, och den går till nån Blizzard Entertainment i Frankrike. Fast ... "Gala Net Rappelz Epic3" ?!?!... :huh:
  11. Första April idag ju. Tro inte på allt. :) Eller vem vet? :o Btw, Fin länk. :rolleyes:
  12. OhNo

    Behöver Lite Hjälp

    Vet inte vad IE har med Norton att göra precis.Men Farsan sa att man behövde nån Uppdatering patch för Norton efter man installerat SP2, eftersom det kommer något med som gör att man inte kan uppdatera eller vad han sa. :blink: :) (Själv har jag aldrig gillat SP2, men men...) Ska försöka hitta den imorgon. Fast håller mig till något Kasper nånting så länge. :)
  13. OhNo

    Behöver Lite Hjälp

    Nah, CD från Farsan. :)
  14. OhNo

    Behöver Lite Hjälp

    Kan inte hämta några uppdateringar eller nånting eftersom SP2 "crashar" Norton.Well. Kompis skickade över något skumt virus skydd på msn. Så det funkar prima nu. :) ..Tror jag iallafall, vet inte om det är något bra men.. Man får vänta och se. :rolleyes:
×
  • Skapa ny...