Hoppa till innehåll

manezz

Medlem
  • Antal innehåll

    60
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

manezz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Har du typ iMesh så har du installerat popups samtidigt, använd: CoffeCup popup blocker (http://power-net.tucows.com/files5/CoffeePopUpBlocker35.exe) Och sen finns det spam blocker oxå (http://mercedes.coffeecup.com/CoffeeSpamBlocker41.exe) Maila mig om ni vill ha fler tips! Ha en bra dag /Sebastian
  2. manezz

    Cs

    1.6! Där laddade jag ner 1.6! Jag fick Cs Cz senare av en kompis så jag behöver inte den längre! (Obs! Den är ungefär 350mb Obs!)
  3. manezz

    Webbhotell

    Det finns inga "gratis" hotell men gå in på spray och gör en sida/ladda upp en sida, och sen går du till Webb.se och gör en "vidarekoppling" så om du t.ex vill ha www.webbhotell.info.se så är det bara att fixa det!
  4. ...att jag gör en hemsida och då tänkte jag: vet någon hur man gör en banner (helst en flashbanner)! :(
  5. manezz

    Cs

    Everquest vad r dt?!
  6. manezz

    Cs

    Håller med dig yaz!
  7. manezz

    Cs

    Donald vet du inte vad cs är?!
  8. manezz

    Cs

    Jag tycker att medal of honor (eller nå´t sånt!) suger!!! Men medal knäcker ändå cs! Första cs hade jag förut men vi boota om disken så det finns inte kvar, men det var JÄTTE dålig grafik tycker jag! Cs cz måste man ha skivan till så det suger för det! Men Bf klår allt! jag har Secret Weapons of WWII. Men en slutsats!: Ingenting knäcker Battlefield 1942! (skulle vilja ha Vietnam!) cs (ses förkortning)
  9. manezz

    Petsson!

    Ja har nog trägår´n?! :P
  10. Finns det?! :blink:
  11. Hur många har du just nu?
  12. manezz

    Xiii

    Dessutom så heter det "13" fast på romerska siffror så det är inte i!
  13. Ja, varför tror du att jag skrev så! Och dessutom så strunta i den här tråden om ni inte är INTRESSERADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  14. manezz

    Har Ni

    Det finns både 3.11 och 3.1! Jag har båda! 3:a!
  15. Zorro jag tänkte att någon som ville ha hjälp slipper att skriva ett nytt inlägg i forumet! Det är ju rätt onödigt! *fniss* Och dessutom så bry dig inte om du inte vill fråga nått! Så ni som inte ska fråga nått behöver inte skriva!
×
  • Skapa ny...