Hoppa till innehåll

Potter_diggaren

Medlem
  • Antal innehåll

    122
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Kalmar

Potter_diggaren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. tyvärr inte, men man skulle ju önska det ibland... <_<
  2. man behöver inte klara den...fortsätt bara in till grottan med lådorna som står staplade på varann...där har man runt en hel minut på sig att klara den...superenkelt!
  3. Jag har ett par bra tips. När jag ska möta honom så tränar jag alltid upp till lv. 45-50, så att jag får bra i attack, försvar och allting sånt. Jag brukar också fixa så att jag kan använda Soras och Långbens attack Teamwork (tror den heter så), som slår vääääldigt mycket på Demyx, oftast mer än en hel ''livsremsa''. Ta också med dig ett par Hi-potions och saker som återställer mp, eftersom det är bra att avsluta matchen så fort som möjligt, eller åtminstone innan man ska klara ett visst antal vattenformer på 10 SEKUNDER!!!!! :blink: Ibland klarar man det, men jag har i alla fall svårt för det. Det var alla tips jag hade, lycka till med Demyx! :)
  4. jag tycker att du ska läsa om vad som händer i KH: CoM istället för att köpa det, det gjorde jag, och jag fattade allt...CoM är SEGT som f*n...man spelar med kort...helsjukt och väldigt segt. Men jag har hört att de ska göra om KH: CoM till PS, så att det inte bara finns tillgängligt på GBA.
  5. Man Får Orichalcum+ när man: 1. Klarar Atlantica 2. Klarar 100 Acre Wood 3. Får alla synthetize material 4. I en kista innan man möter Sark och the MCP i Space Paranoids. 5. I en kista i The World that never was (i the brink of despair) 6. När man klarar Goddes of Fate Cup 7. I en kista i Twilight town ( i Sunset Terrace, hoppa upp på tåget och hoppa upp på huset där du ser kistan) hoppas att jag var till hjälp. :)
  6. Mitt tips är att träna till typ 40-45 så blir han väldigt enkel. En bra attack att använda mot honom är Soras och Långbens Knocksmash-attack. Tar bort lite mer än en livremsa. Vattenformerna är rätt svåra, men använder du Knocksmash skapar han inte så många.
  7. Försök bara att slå bilarna...det gjorde jag. De är svåra när de blir arga, men då är det bara att kasta blizzard på dem. Om du slår dem snabbt skadas inte huset så mycket.
  8. Du trycker på cirkel-knappen. Ju fler gånger du trycker, desto mer simmar du
  9. du har klarat den riktiga byakko leader, va? Då ska du gå till Protocol ruins och leta efter en dri agent (många säger att man måste ha 1 digimon för att hitta honom, men jag vet inte om detta är sant), prata med honom och gå sedan till bulk bridge och leta efter Veemons ultimata utveckling och kämpa mot honom. När du besegrat honom får du Veemons DDNA som du ska lämna till dri agenten så får du Veemon. :)
  10. Dumbledore litade väl på Snape för att han sade att han sörjde jättemycket över Harrys föräldrars död, var det inte så? Och förresten, Snubben, profetian säger inte att om Harry dödar Voldemort så kommer han att dö själv. Det står ''Ingen av dem kan leva om den andra överlever.''
  11. Du måste som sagt använda Hermiones Glacius-formel när monstret öppnar luckan, sedan när den skjuter iväg en arm mot dig måste du ställa dig så att Ron och Harry kan skjuta Flipendo på den. Använd Glacius-formeln på armen hela tiden så försvinner den om Ron och Harry, som sagt, skjuter Flipendo på den också
  12. Jag har: Harry Potter och De vises sten Harry Potter och Hemligheternas Kammare Harry Potter och fången från Azkaban Harry Potter och den flammande bägaren Digimon world 2003 Har fler, fast de spelar jag aldrig
  13. har hört om det också...en massa saker om den, men det är nog bara på den japanska versionen, för det var nån slags datorcentral som man skulle göra nåt med, men det finns inte i den versionen som de flesta har
×
  • Skapa ny...