Hoppa till innehåll

Ceto

Medlem
  • Antal innehåll

    2083
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    I Sverige

Ceto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Du behöver inte formatera, sätt i operativsystems skivan och välj reparera windows. Det den gör då är att den kollar ifall någon utanv dina windows filer fattas och sedan så åtgärdas det.
  2. Windows 8 fungerar hur bra som helst, har använt det innan full release och det fungerar även idag prima. Vet inte vad du har för problem dock. Det kan även vara fel med din hårdvara, behöver inte vara operativsystemet.
  3. Kolla runt här http://gamebanana.com/
  4. Ceto

    8 År Fuska.se

    Tack så mycket allesammans, det är klart man ska supa :) Det har varit väldigt kul att vara på detta forum i alla dessa år ska ni veta :)
  5. Ceto

    8 År Fuska.se

    Idag fyller jag 18 år och jag har nu varit medlem här i 8 år. Det känns bra, fast det är lite trisst att fuska.se inte är lika aktivt som förr. Det var gamla goda tider när man satt med ett glas cola i handen och skrev här på fuska. Hoppas forumet blir lite mer aktivt, skulle vara nice med ny design och lite nya saker och snacka om. Tiden går så snabbt :) - Jag bryter säkert mot någon regel, fast vad ska man säga? #YOLO #SWAG
  6. Ceto

    Skype Damp

    Gammalt jävla virus som är detectad för längesedan, skaffa ett bra virus program. ESET NOD32 Antivirus 5. Skanna igenom datorn. Skanna gärna med ESET + Malware bytes. Kolla också länkar med virustotal.com.
  7. Ceto

    Köpa Dator

    Gör en tråd på SweClockers istället eller en annan sida som har lite mer kunskap inom datorer än vad fuska har.
  8. Ceto

    Bra Gaming Headset?

    Läs olika recensioner på internet och kolla omdömen på produkter. Välj sedan den produkten du har fastnat för.
  9. Ceto

    Datorn Låter!

    Öppna chassit o kolla vart oljudet kommer ifrån. Försök att lokalisera det. Gör också som Banish skrev. Kolla gärna hastigheten på fläktarna på HWmontior också.
  10. Ingen som kommer att orka hjälpa dig kompis. :] Just sayin.
  11. Så jävla enkelt och hitta dessa saker på internet. Fattar inte varför folk inte söker på JÄVLA google innan ni skriver här på forumet.. http://www.cheat-project.com Där har du en bra sida. Det hittar man på google när man söker på cs cheats...
  12. CS har inte dött ut ännu. Det kan du inte säga.
  13. Finns tusen trådar om sådant på internet, googla så kanske du hittar något intressant.
  14. Det skulle vara bättre för dig om du gjorde en tråd på: http://www.forums.steampowered.com Gå in på CSGO forums och gör en tråd där. Du får mer hjälp där än vad du får på fuskas forum.
×
  • Skapa ny...