Hoppa till innehåll

Touchmagic

Medlem
  • Antal innehåll

    805
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

  • Dagar vunna

    2

Touchmagic vann senast dagen på 20 Augusti 2014

Touchmagic hade det mest gillade innehållet!

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Eskilstuna

Touchmagic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community anseende

  1. Touchmagic

    Ditt Skrivbord!

    don't hate. W8.1 är faktiskt grymt bra. Gäller bara att lära sig använda det.
  2. Chassi: NZXT Switch 810 Moderkort: ASRock P67 Extreme IV Gen3 Processor: Intel Core i5 2500K 3.3GHz RAM: Corsair Vengeance 1600MHz, 4x4GB Grafikkort: EVGA GTX 680 Signature Edition 1084MHz Nätagg: Corsair TX650M SSD: Samsung Evo 840 250GB SSD: Samsung 830 64GB HDD: Western Digital Caviar Black 1TB HDD: Seagate Barracuda 2TB HDD: Seagate Barracuda 500MB Kylning: Corsair H80 Belysning: NZXT Hue Skärm1: Benq G2420HDB Skärm2: Asus PB278Q Skärm3: LG Flatron W2453TQ Tangentbord: Ducky Shine3 Blue Switches, White LEDs Mus: Logitech G500 Hörlurar: Razer Kraken Pro
  3. Touchmagic

    Ditt Skrivbord!

    24" 1920x1080 + 27" 2560x1440 + 24" 1920x1080
  4. kör en speedtest och kolla om du kommer upp i rätt hastighet, sen prova starta om routern/modemet och se om det hjälper.
  5. Touchmagic

    Ditt Skrivbord!

    It's... Perfect.
  6. Kontrollera så att du har kopplat in bildkabeln i grafikkortet och inte i moderkortet. lätthänt misstag i början. kontrollera också så att skärmen är inställd på rätt "kanal" typ DVI om du använder DVI kabel. Vissa skärmar byter inte automatiskt till det man använder. Ett annat som kan vara om datorn inte ens låter är strömbrytaren bakpå nätagget, se till så den inte är avstängd. också lätthänt misstag.
  7. Jag använder en PS3 kontroll till datorn med Motioninjoy för att simulera en X360 kontroll så att det funkar i spelen. Funkar utmärkt tycker jag men jag hade föredragit en 360 kontroll då den enligt mig är mycket skönare att hålla i.
  8. Jag hade liknande problem förut att allt frös och då var det grafikkortet som var paj, det överhettades och fick hela datorn att hänga sig. så kan vara bra att kolla tempsen som många andra har föreslagit och eventuellt testa ett annat grafikkort om du har ett tillgängligt.
  9. Touchmagic

    Ditt Skrivbord!

    tread lightly
  10. Kan även vara grafikkortet som gett sig, hänt mig förut, skärmen var helt svart, bara byta grafikkort för mig. kan ju vara bra att testa med ett annat om du har tillgång till det innan du byter moderkort. Edit: läste lite närmre och såg att tangentbord + mus inte lyste, då är det ju inte grafikkortet, my bad.
  11. gissar på att ni ska ha 100mbit internet, 13-37mbit/s är ju inte det bästa, det du kan prova att göra är att ändra kanal som ditt trådlösa sänder på, standard när jag jobbade för tele2 och kunder fick dålig hastiget på trådlösa, brukar ligga under wireless settings i routern, sen kan man behöva ändra channel till manuell, testa alla kanaler med en bredbandskollen efter varje ändring och se vilken som blir bäst. skulle inget av de bli bättre och ni har ett lanuttag i hemmet där internet kommer in, direktkoppla datorn med kabel och kolla vad ni får för hastighet då. har ni kabelbredband ska du då direktkoppla till kabelmodemet. kan vara bra att direktkoppla först så du inte sitter och ändrar kanal i onödan. skulle hastigheten samt ping vara dålig direktkopplat får du felanmäla det till din ISP.
  12. Man ska iallafall alltid kunna komma åt den, även ifall den inte har någon internetuppkoppling. Om du har provat allt vi sagt och inget funkar så är det förmodligen något fel på den. Du skulle kanske kunna ringa D-Links support och snacka med de. Annars är alternativet en ny router om du verkligen måste öppna portar.
  13. vad har du för router? har du fått den från din ISP? isåfall ska du kunna ringa din ISP och säga att du inte kommer åt webbinterfacet så kommer de förmodligen göra lite felsökning sen kanske skicka en ny router.
×
  • Skapa ny...