Hoppa till innehåll

sfvxzcds

Medlem
  • Antal innehåll

    283
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

sfvxzcds's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag vet, men det är dumt att säga att om man laddar ner spel så är det samma sak som att snatta spel för att det är det inte. Det kostar faktiskt en massa pengar för att producera spel som folk senare köper. Om man laddar ner så betalar ingen för produktionen och om man laddar ner någonting så kanske det inte gör någon skillnad för att man kanske inte tänkte köpa det spelet ändå. Dessutom så tjänar spelutvecklarna inte bara på att folk köper deras spel. Men å andra sidan så skulle det kanske faktiskt göra en stor skillnad.
  2. Antagligen Mafia. Annars är Soldier of Fortune också väldigt bra.
  3. Ge bort gratis låter inte så dumt. :)
  4. Bush stängde Pirate Bay: http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/stor...,835001,00.html
  5. Ostfrallan är också nere :(
  6. Servern kommer antagligen att komma upp de närmaste dagarna för att Piratbyrån har egentligen inte gjort något olagligt själva.
  7. De flesta lärare som jag har haft har faktiskt varit bra. Men man har alltid haft lite störda lärare men på min nuvarande skola så är de flesta schysta. Det kanske är för de är så unga.
  8. Är den inte typ ganska barnslig?
  9. The Prodigy yea! Smack my bitch up B)
  10. Ladda ner Adblock så kan du blocka sidor. https://addons.mozilla.org/firefox/10/
  11. Myst är faktiskt rätt roligt men också väldigt klurigt. Fast om man redan vet alla saker så kan man klara spelet på kanske 2 minuter. Men jag rekommenderar verkligen det spelet. Uppföljaren heter Riven och är också rätt bra. Myst 3 har jag inte spelat så mycket så jag vet inte om det är bra.
  12. sfvxzcds

    Monster...

    För många år sen så var jag och en kompis i en parkering på kvällen när det var helt mörkt och tyst. Vi stod kanske 20 meter från en skåpbil och vi såg ett ansikte reflekteras på bilen. Det var svårt att urskilja först men det var inte ett människoansikte utan det såg mer ut som typ en rutten zombie och ena ögat lös som om en lampa reflekterades på bilen mitt på hans öga. Vi vart ganska rädda och sprang en bit bort. Vi stannade och kollade på bilen på länge avstånd och från en annan vinkel och ansiktet var kvar på samma punkt på bilen.
  13. Det verkar inte stämma för att det är så många som hela tiden frågar om fusk.
  14. Jag visste inte att man kunde spela på hästar. Kan ingen lägga upp en bild från spelet?
×
  • Skapa ny...