Hoppa till innehåll

mag_net_

Medlem
  • Antal innehåll

    31
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

mag_net_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag har vetat länge att liberty.... skulle komma ut till ps2. Men min kompis säger att grafiken är lika dan som Grand theft auto 3. Stämmer det?? :huh: För om de e lögn så köper jag det nu när jag e i sthlm
  2. Hej, jag har nyss köpt det nya Hitman. Jag har klarat mig fram till en bana som heter "the killer of craws". Jag har letat överallt men hittar fortfarande inga fusk till hitman , finns de några äns? :huh:
  3. Jag klarade uppdrager genom att åka långt i förväg och ställa mig på en kulle me rocket launcher .. ganska lätt =)
  4. Är inte ämnet templen i Zelda tp här ? :unsure:
  5. Allt jag skrev blev inte riktigt rimligt.. de blev liksom kl 2 på natten.. Men i detta spel är han samma link som han var i ociana of time.. Ni får se sen när ni spelar.. =) innan man kommer till startmenyn när man startat spelet är det en animerad film.. I texten står det att Link har räddat hyrule en gång förrut , så de måste ju vara en comeback från ociana of time.. Och master sword hittar han typ någonstans.. . hmm , men jag misstänker lite för Link var 17 år i ociana of time men nu är han helt plötsligt 24.. Något samband måste de ha (håll med mig) :huh:
  6. mag_net_

    Köpa 360 Billigt?

    He, ja o min pappa var i singapore i januari så vi köpte ett x-box 360 i butik för nån tusen lapp.. Köpte sedan 5 spel .. jag sålde det sedan till en rik snubbe för 4000 kr. hehe (i väntan på ps3) så det gick visst att köpa ett begagnat =P
  7. <_< ... Lite fakta så ni alla vet.. Nintendo Eu har sedan den 2 Augusti 2005 klurat på när f*n de ska släppa ut Zelda tp . i september , sedan mars , och sedan´i slutet av april. man blir ju så in i h*lvete hjärnstörd av all denna fuckin länktan!!! Link redan upplevt spelen ni har spelat tidigare på n64. Han är nu fullt vuxen.0ch har flyttat ut i en by utanför hyrule. Först trodde jag att det här spelet börjar om på nytt men link lämnade epona och gjorde sig av med alla sina ägodelar och bodde lugnt i sin lilla by. Det ni långsamt gör i det här spelet är att när ni klarar och besegrar ondskan i spelet hittar ni långsamt era gamla vapen som gjort er av med tidigare. Först har Link ett svärd som han får av de som ber link att ställa upp som en av de män som ställer upp att fösvara hyrule mot ondskan som ångsamt sprids. Senare i spelet hittar man master sword , Juste ,den där skölden var det enda han hade sparat från gamla tider.. <_< /Ändrat av mag_net_/
  8. kostar det 1200!? :blink: <{POST_SNAPBACK}> MM , det kan tillomed kosta mer.. frakten ungrfär 400 kr , transport , lagring. ungefär 900 kr.. plus spelet hehe, jag betalade 1859 kr (VÄRT PENGARNA) puh., =) :lol:
  9. Jag fick mitt igår (beställde från Amerika. jag tipsar er att göra de med.. Beställ från Amerikanska game... Obs! Det kostar dubbeslt så mycke
  10. Nu gäller det att hålla i pengarna.. För det sägs att The Legend Of Zelda Twilight Princess Släpps ut i slutet av april.. Jag Har hört att de har jobbat med spelet sedan 2003 så det är säkert sevärt. jag har beställt spelet redan från webhallen. Min kusin och hans kompis vann en onlineTävling , så de fick komma och provspela spelet innan lagringen. ballaste spelet han någonsin kört. Jag däremot köpte gamecube nyss , och andledningen att jag gjorde det var just det spelet.. Spelet är i princip som Zelda Oot. .Spelhandling. Skuggan från onskan sträcker sig lånsamt från hjärtat av hyrule till dems lugna börderland. En ung alvBonde Kallad link hjälper till att försvara sin by . Hjälp link att besegra Onda varelser med fruktanfärda kapabelheter och led honom genom knipiga faror för att rädda hyrule från ondskan.
  11. Zelda The Ocarina Of Time ä :rambo: r Helt enkelt bara bäst..
  12. Tack , link127 !! nu ere bara en sak till.. jag ska ge ögondropparna till big goron .. men king zora e frusen och allt annat e is .. hur smälter man allt?
  13. Hej , jag ligger på fire-temple och har nyss hittat 15 hjärtan ..jag behöver lite hjälp. japp , jag försöker byta till mig dedär goronsvärdet . när jag har givit den där blåa hönan till brorsan som sover i lost wood så ska jag leverera svamp till mamman/mormorn , eller va f*n hon e, jag klarar mig dit med 1,36 min kvar . så när jag kommer in i potion shop så sätter jag svampen på vänstra c och sträcker den över disken, men inget händer.. den säger alltid efter 10 försök att itemet inte fungerar här.. helt fuckin sjukt .. någon som kan berätta lite tydligt hur man gör? Och .. hur får man hästen? Hälningar magnus :rolleyes:
  14. LOST!!!!!!!! :cool: Have u got some milk?
  15. Spara Aldrig När Du har Fuskat... :huh:
×
  • Skapa ny...