Hoppa till innehåll

Wolf

Medlem
  • Antal innehåll

    33
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Wolf's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. SniperElite är :cool:
  2. Wolf

    Sniper Spel

    SniperElite det bästa spelet men har bara kört det på xbox. :rolleyes: Finns det till dator :visslar:
  3. Wolf

    Bilar

    ja men man kan ju byta ägar på en bil och när simen är ägare kommer inte samåkningsbilen och då måste man ta sin egen bil till fobbet
  4. Wolf

    Bilar

    Vet nån om man kan ladda ner fler bilar till nattliv. T ex en ambulans om man är skukvårdare och en hummer till den som är miletär. och simarna kan åka i dom :unsure:
  5. Jo skye sitter vid en korg när hon gör rep där du lämnar vinrankorna. Du går till korgen och när du ser hur många rankor du har lämnat kan du kolla åt sidan och där står det hur mycket rep hon har gort. När du är där så trycker du över litte rep till dig men du kan inte se det deräkt i rygsäken. Du måste trycka på en knap sama knap som du ser småsaker du kan ta upp på måfå.
  6. Wolf

    Call Of

    vet non om det finns non coop mod til cod 2? set skulle vara kulla att göra uppdragena med polare.
  7. väldigt ^^ men jag vet inte om jag har råd :(
  8. e intreserad ^^ hur mkt skulle du kunna sälja det för?
  9. nån som vet hur man får 'V-jolt'? har hittat ett rum med massa kemikalier och skulle vilja veta om nån vet hur man gör för att skapa v-jolt? :rolleyes:
  10. Ja men jag går in i rumet där man kan byta mellan mario joshy wario och luigi och så finns det en dör brevid och när jag går dit med mario så står det att jag behöver 7 kanin nycklar vad ska jag göra? :visslar:
  11. vad ska man göra för att få nyckel av kaninen som springer i trapen upp till tredje vånigen på andra våningen jag får ingen nyckel
  12. Wolf

    Cod 2

    Är det non som vett var och om det går att ladda ner co-op till cod 2 :rolleyes:
×
  • Skapa ny...