Hoppa till innehåll

Genuieve

Medlem
  • Antal innehåll

    19
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Ängelholm, Hjärnarp

Genuieve's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Genuieve

    Habbo Hotel Fusk

    Om ni är en hobba ska ni absolut anmäla det till de som driver Svenska Habbo Hotel. Jag vill bara säga att "gratis mynt/saker" och dyl. inte kommer funka, de kommer helt enkelt hacka er habbo och ta sakerna. Om ni ändå vill testa det så ska du göra en ny Habbo och inte köpa något, eller fixa habbomynt. Det kommer inte funka. Men om ni vill testa det med er "test-habbo" ska du absolut inte ha samma lösenord på test-habbon som du har på din riktiga. För de som tror att man inte får fuska på Habbo får nog läsa reglerna igen. Det finns inget fusk mer än ArtMoney, som hackar sig in i Habbo Hotels databas (tror jag), där du kan fixa mer pengar. Kommer de på dig så får du antagligen böter, eller så blir det fängelse. Kanske inte just för dig, men, men, för någon kanske det blir. Spela Habbo Hotel och fuska inte! Jag håller med om att priset på mynten är högt. De skulle kunna sänka det så slipper man nog så höga räkningar XD Om ni inte vill slarva pengar eller få höga räkningar när ni ska fixa Habbomynt, så bör ni tänka er för. Detta är alltså inget fusk eller nåt sånt, men om ni vill ha mynt så ska du tänka om det är värt att slarva 15 kr på låtsaspengar. Vi säger att du bara får ringa och sms:a för 15 kr i veckan. Tänk då efter om det är värt det. Köper du mynten kan du varken ringa eller sms:a med mobilen. Det är bra om man kan sätta upp en "veckogräns" på hur mycket man får slarva varje vecka. Jag sms:ar och ringer rätt mycket, och laddar ner några MP4 låtar till mobilen från live ibland. Det blir rätt mycket att betala, så slarva inte så mycket pengar som jag XD Planerar på att göra en Habbo på Habbo Hotel. Har ingen.
  2. Genuieve

    Maplestory Team

    Jag är inte säker på att alla vet vad MapleStory är, men det är i alla fall online. Söker några som kan vara med i ett MapleStory Team, det ända kravet är att du har gjort ditt första job advancement, och inte är en "beginner". Man kan tyvärr inte vara så många i ett team, det är runt 5 st som man kan vara i ett team. Det kallas för övrigt "party" på Maple. Är man med i ett team delas all exp. point ut till medlemmarna. Man dödar monster och får exp. Den som dödar monstret får lite mer exp än de andra. Därefter delas också pengarna. Den som tar pengarna får lite mer, medan de andra får lite mindre. Jag har tänkt att man kunde dela upp teamet så att det finns några som samlar pengar och några som slåss. På MapleStory heter jag SaruChiaki, är i level 13 och är en thief, eller tjuv. MapleStory Om ni ska skapa ett account så passa på för de stänger det ibland. :gitarr:
  3. Alltså, jag menar inte så... Jag hade en RuneScape gubbe innan, men jag gick vilse och hittade aldrig tillbaka till Lumbridge... Men, när jag skulle gå till Draynor Village med en vän blev jag attackerad så att han fick skydda mig. Jag minns inte min lvl då, men nu är min snubbe i lvl 10.
  4. Jo, lilla mig spelar RuneScape nu med. Men, en vän till mig sa något om hur mycket combat man måste ha för att kunna gå till Draynor Village utan att få en massa fiender på en. Har testat det innan, och när han spelade med mig så skyddade han mig. Nu behöver jag veta vilken combat level som är säkrast. Jag vill inte dö... :unsure:
  5. Det är... ...inte kul att fuska på RuneScape, man kan väl åtminstone klara allt själv? ...bara latmaskar som fuskar eftersom dom inte har tid att fixa pengar. ...inte bra att fuska på RuneScape eftersom man kan bli bannad... ...tråkigt att fuska på spel om man verkligen inte behöver det.
  6. Jag har en i combat lvl 12, så jag kan tyvärr inte joina :( Jag är väl den enda som spelar RuneScape på vår skola med minst 400 elever <_<
  7. Jag började spela Tibia, men efter ett tag blev det tråkigt (tyvärr, alla Tibia-älskare). RuneScape går helt enkelt inte att tröttna på. Genuieve EDIT: Och enligt de flesta (omröstningen) så är det fler som tycker att RuneScape är roligare än Tibia. Men det finns ju många andra onlinespel med som är roliga.
  8. Det bästa är väl att testa sig fram, ladda ner Paint Shop Pro trials och Photoshop trials, sen så testar du att göra bilder i programmen. Använd sedan Paint och se i vilket program det blir bäst resultat i, och vilket det är enklast i. Alltså, jämför PSP, PS och Paint med varandra. Använd det man får bra resultat i, men på samma gång ska det vara lätt. Från början gör man fula bilder i PSP (vilket jag vet). Man vill nästan använda alla verktyg på samma gång, men det kommer att bli snyggare. Min avatar är bara hopslängd i PSP7. Det är bara att använda effekter och sånt. Det är ju inte jättesvårt heller. :student:
  9. Gör dom i Paint Shop Pro 7. Har haft det i några år nu, så jag har lärt mig hur man gör. Jag har Photoshop CS och det med men orkar inte använda det, för jag fattar ingenting. Ja, jag får ta och lära mig det.
  10. Om ni använder textures och sånt kan ni väl säga var ni skaffat dom ifrån? Jag använder PSP7, alla mina bilder är raderade eftersom min data kraschade för någon månad sen, så jag får väl lägga upp en som jag har gjort.
  11. Genuieve

    Flodvågerna!

    Det är många som har förlorat någon i vågen, och det är verkligen synd om dom, tycker jag. Min mamma kommer från Thailand, men min pappa är svensk. Eftersom min pappas bror dog innan jag föddes har jag typ inga kusiner i Sverige (inte nära då). Men jag har släkt och kusiner i Thailand. Dom bor någonstans i mitten av Thailand. Jag kan inte beskriva med ord, men dom hade tur. Jag vet inte hur många kusiner och släktingar jag har där.
  12. Man kan inte tycka att ett spel är tråkigt utan att ha testat det. Min mamma är pälsallergiker och min pappa vill inte köpa hund, så man får väl nöja sig med Puppy Times. Jag håller på att spara ihop till något annat nu, men jag har väl redan köpt den saken innan Puppy Times kommer ut. Kan inte bärga mig!
  13. Ja ja, men vilket skärmskydd är det som kletar? Det måste man veta, annars kanske man köper just det skärmskyddet. Om det är Nintendos skärmskydd får man väl ta och klaga på Nintendo, så att dom kan göra ett nytt. Men, jaja, jag är i alla fall den typen som inte kletar på min touch screen eller överhuvudtaget på någon av skärmarna.
×
  • Skapa ny...