Hoppa till innehåll

Gta_boy

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Nynäshamn

Gta_boy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Men om det är typ 1 år gammalt och då e de mycke damm i o så blir de asvarmt då börgar de typ glöda och vissa kretsar kan brinna upp *Logik* :P
  2. Till supermario finns det 2 flöjtar på world 1..... 1 på tredje banan på första värden nästan i slutet finns det en vit ''platta'' där det går en grön sköldpadda knuffa bort sköldpaddan och så sitter du på ''plattan'' till du ramlar igenom den och då går du bakom allt då kan du gå genom de svarta i slutet på banan och så kommer du in i ett rum med en kista där en flöjt finns........ 2: på miniborgen i rummet innan spiktaket som ramlar ner på en ska man ha flygfjärdern och hoppa på sklettsköldpaddan och ta sats och flyg upp så åt höger uppe på väggen ovh gå så läng till höger som möjligt och gå in genom dörren så finns den andra där! Vad flöjten gör: du kan teleportera dig till andra banor!
  3. Man ska blåsa på kassetten o enheten och trycka upp o ner kassetten i basenhetern de funkar alltid för mig :)
  4. Suer mario 3 och bubble bobble e bäst! Själv knäcker man ju på supermario 3 ju:P
  5. Jag tror att det kommer nån smartare djur än människan och att människan kommer dö ut i de naturliga urvalet.......
  6. Men dom har lagt ner mer jobb på masker och staryfaryls istället på majora *Smart*
  7. http://www.gtaportal.com/ det är en jättebra sida för den som behöver hjälp p.s Inget om hur man klarar uppdrag
  8. Här finns alla helikoptrar Mavrick: Första sättet: Nära arenan i downtown så finns det ett hideout som kostar 14000$. Man för 3 stycken extremt stora garage plus en helikopter på taket. Gå bara genom dörren där det står "roof access" ovanför. Ibland står den inte där uppe men spring iväg några hundra meter och försök igen, då borde den vara där. Andra sättet: Efter det att du har fått tillgång till starfish island och därmed diaz mansion så hittar du helikoptern allra längst upp på taket. Och som förut, så står den inte alltid där. Polis mavrick: Polis mavricken hittar du i downtown. Åk Norrut på den östra motorvägen på västra ön. När du kommer till en skarp kurva, och paserar en motorcykel affär till vänster om dig, så sväng vänster i nästa korsning. Nästan på direkten så borde du se en gränd till höger om dig, åk in där. Nu borde du se en trapp som leder upp till en helikopter platta. Gå upp där och där står den, polis mavricken :). Sea sparrow: Efter att du har tagit 80 gömda paket (hidden package) så står den på baksidan av Versetti estate (diaz mansion). Skimmer: Efter att du har köpt Film studion på prawn island och klarat dess andra uppdrag, dildo dodo, så står den nordväst om filmstudion. Sparrow: Första sättet: Det finns en sparrow på den lägre vånignen då du gör uppdraget "G-spotlight". Den finns där hela tiden men under det uppdraget så åker man förbi den. Andra sättet: Sydöst om norra pay`n spray på västra ön så finns det några gräsplättar. På en av dom står sparrowen. Tredje sättet: Vid pay`n spray i ocean beach så finns det ett tvåvånings hus precis öster om pay`n spray garaget. Du kommer upp dit genom att hoppa på en trappa som finns under taket på huset väster om pay`n spray garaget. VCN mavrick: Åk till north point mall, åk sedan över bron som leder till prawn island och därefter bron som leder till östra ön. Precis efter att bron är slut så åk höger. Åk på den sidan av byggnaden som är mot vägen så ser du nog en dörr där det står "roof access" på. Gå in där och uppför lite trappor så ser du den. Huntern: Efter att du har klarat alla huvuduppdrag så står den på militär basen. Om du har tagit 100 paket så står den sydväst om ocean beach.
  9. Super mario 3 och ishokeyspelet :)
×
  • Skapa ny...