Hoppa till innehåll

Wolfa

Medlem
  • Antal innehåll

    50
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Eggby

Wolfa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Wolfa

    Skyrim

    Kan man både vara varulv och vampyr?
  2. Hur besegrar man Draken har träffat den men bend of Will men blir attackerad ändå försöker försvara mig och attackera men slutar ändå att jag dör?
  3. Så var här igen då:( Har fastnat i det uppdraget den sista reach Miraak's Temple har kommit till där man lägger böcker runt men det som är i mitten blir jag inte klok på kan jag få tips för tack. Ps visst går det bra att träffa mig fysiskt men då får man allt lära sig teckenspråk och håll fingrarna i styr sen ragga mig på en annan sajt.
  4. Wolfa

    Skyrim

    Jag har fastnat i uppdraget darknes returns har gjort allt förutom follow The pilgrim's phat vad ska jag göra för att göra det? Snälla Hjälp
  5. Jag har det skyrim där det står att den fungerar bäst med kinect men får bara spelet att funka med handkontrollen hur ska jag göra för att spela spelet med hjälp av kinect?
  6. Wolfa

    Wi-fi

    Jag har en xp dator och en iphone vill komma åt Wi-Fi på min dator de trådlöa nätverken finns där men får inte tag i koderna vill gärna ha hjälp och är ganska trög som använd dum dum språk Tack och ha en bra dag!
  7. Uppdraget heter Forbidden legend, kan ha svavat det fel
  8. Jag är i stället där man ska hitta en del av en amulett i geirmund's hall. Kommit till en bro där som är uppdragen på väggen vid den bron finns det en spak men den drar inte ner bron utan det kommer vassa pilgaller istället när jag drar spaken. Hoppas jag hittar ngn som har mer i huvudet än jag
  9. Wolfa

    Skyrim

    tack ska testa om det funkar. :)
  10. Wolfa

    Skyrim

    Hur gör man för att träffa och bli medlem i Darkbrotherhood vet felstavat hoppas de som jag förstår vad jag menar :(
  11. Wolfa

    Skyrim

    Har fastnat i uppdraget har hittat golden claw men vet inte hur djur kombinationen ska vara så jag kommer in i den runda öppningen. Finns det ngn som kan hjälpa mig med det?
  12. hej hur väcker man snorlax som sover vid ingången till Diglett´´cave? Och hur hittar man det som kan väcka honom? vore tacksam för svar :)
  13. Hur hittar jag sandslottet? Letat och letat med hittar inte
  14. När jag ska börja tävla i skönhets tävling och jag fått slut poängen så stänger spelet av sig vad ska jag göra? Hoppas jag gått i rätt forum.
×
  • Skapa ny...