Hoppa till innehåll

RumbleRoar

Medlem
  • Antal innehåll

    85
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Luleå

RumbleRoar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Började i nian igår. Är ett "smarthuvu" som någon uttryckte sig tidigare xD hoppade direkt från fyran till sexan så det är som det är =)
  2. Jag har skrivit tidigare i tråden för att bra antal månader sedan och fick idag en glad överraskning när jag öppnade mitt nya betygskuvert. Kan även återigen nämna att jag är yngst i min årskurs (åttan), då jag hoppade upp en klass kring femman. Det vill säga att jag är född 1996 medan resten är födda 1995. Utan + och -: Bild: VG Biologi: MVG Engelska: MVG Fysik: VG Geografi: MVG Hem- och konsumentkunskap: VG Historia: VG Idrott och hälsa: VG Kemi: VG Matematik: MVG Spanska: MVG Religionskunskap: VG Samhällskunskap: VG Slöjd (textil): MVG Svenska: MVG Teknik: VG Sammanfattning: 7 MVG och 9 VG Jag kan knappt förstå att jag inte fick ett enda G ^^ I höstas hade jag 3 MVG, 2 G och resten VG (: Nu gäller det bara att jag lyckas behålla och eventuellt höja betygen ytterligare under det kommande läsåret. Ha ett trevligt sommarlov:D
  3. Jag är 13 år just nu, men 14 om drygt en månad.
  4. Kan då säga att både "vanliga" iPod och iPod Nano är att rekommendera. iPod nano har till skillnad från den "vanliga" en kamera (iaf de nyare), om man nu vill ha det, men annars får man mycket mer minne för en lite större summa pengar med en "vanlig" iPod. Jag var själv tveksam mot touch-skärmar tidigare, men sedan jag införskaffade mig en iPod Touch så kan jag bara säga att jag älskar det.
  5. RumbleRoar

    Vanor

    Har bitit på naglarna, men det har jag lyckats sluta med genom ren viljekraft (what an achievement lol) För tillfället kan jag bara komma på att när jag stöter mig i någonting icke levande så andas jag in och gör samtidigt ett vasst läte istället för att säga "aj" eller liknande, som jag gör när jag t ex blir trampad på foten.
  6. Så det borde fungera om jag köper ett silikonfodral från teknikproffset även om det står att det ej är till för 32gb/64gb? Eller ska jag köpa ett skydd någon annanstans där det inte står något om det, bara för säkerhets skull?
  7. Jag har beställt en Ipod Touch 3G 32gb och jag undrar vart man får tag på ett silikonfodral som passar den. Min vän rekommenderar att jag skaffar en sådan, men jag hittar ingen som passar. 2G och 3G 8gb ska tydligen vara lika stora, men det är skillnad mellan 8gb och 32gb; (citerat från teknikproffset.se) "Passar: •iPod Touch 2G (2nd Generation) •iPod Touch 3G (3rd Generation) Endast 8GB-modellen. Passar ej 32GB/64GB modellerna (Men vi säljer även skydd till dessa)" De säljer inte alls sydd som passar 32gb, som de påstår att de gör. Min fråga är vart kan jag köpa en som passar? Helst vill jag ha en som kostar ungefär lika mycket som på teknikproffset (29kr + frakt).
  8. Fick mina betyg i tisdags och jag har 3 MVG, 10 VG och 2 G. Jättenöjd (: (går i 8:an)
  9. Skulle gärna vela ha feedback på min bloggdesign (: Säg vad som är bra och dåligt med den, motivera etc =) ninetysix.blogg.se Har ritat bilderna i ps. Försökte att inte vara allt för noggrann så det inte skulle se allt för överarbetat ut. Är inte så bra på css så det blev en ganska så enkel design. Raden av den synliga bakgrunden allra längst ned (syns bara i vissa webbläsare) får ni gärna ignorera XD eller säga hur man fixar till. Har försökt lösa det men det vill inte fixa sig :/
  10. RumbleRoar

    Borttagen

    Jag som trodde det var Juli :cry: OnT: Jag kanske kommer, om jag lyckas ta mig dit XD
  11. Jag tycker Fanta Strawberry är godast. Den finns bland annat i Thailand, finns typ inget godare XD
  12. Jag är i 96:a och går i 7:an. Maten suger, en gång när vi hade fiskgratäng (blä) så var det en kompis som fick en stor fiskfena i sin gratäng. Och min bästa kompis har fått en potatis som det var en larv i. Salladen är sjukt äcklig, det är konstiga mixar som bara vuxna äter. Pannkakorna smakar deg och när det ska vara kyckling är det bara en seg substans som ska föreställa kyckling. Det som är bra däremot är att dom serverar riven ost när det är pasta XD
  13. En gammal klassiker är ju att tejpa för halva kranen xD nästa som tvättar händerna blir ju jätteblöt :lol:
×
  • Skapa ny...