Hoppa till innehåll

xingfu150

Medlem
  • Antal innehåll

    506
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

xingfu150's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. The Legend of Zelda, Zelda II - Adventure of Link, A Link to the Past, Oracle of Ages, Oracle of Seasons, Orcarina of Time, Majoras Mask, Minish Cap.
  2. Är det till Orcarina of time så ska du till Forest temle...
  3. blondiner med stora bröst. :rolleyes:
  4. När jag googlar så kommer typ bara microsoft word reklam upp.......
  5. Hej, jo det är så att för något år sen läste jag i en Pc tidning att det finns ett program ( som kostar 2000 kr) som man kan prata in i mikrofonen så skriver programmet ner det man säger med text. Asså man pratar i micken efter man ``kalibrerat`` den så antäcknar programmet det i text. Jag skulle behöva namnet på programmet, så jag kan skaffa det till ``studierna`` ( skolan.......) Vet nån vad detta program heter? Inga oseriösa svar, snälla...
  6. Tycker den va fin, men addressen till den är krånglig http://jimutt.110mb.com/spel.htmlKolla om du kan ändra till nått bättre.
  7. zelda phantom hourglass så klart!! :P
  8. aa faktiskt, men det är ganska populärt faktiskt :)
  9. att ha ett nytt subforum som heter ``styketräning`` jag är intreserad av styrketränaning och har endel fårgor, men inget bra forum.... ``sport`` forumet passar inte. <_<
  10. jag tippsar om www.ordboken.nu där finns allt :P
  11. hm, när den startar då ska man trycka på trycka på nån knapp, tror det e delete, då ser man status för olika saker, kanske det e nått fel på fläkten o när datorn känner att den inte startar så startar den om sej för att inte skada nånting.
  12. xingfu150

    Amd Sempron 3400+

    aa men den e ganska snabb och har man ett bra grafikkort så kommer det att fungera skitbra!
×
  • Skapa ny...