Hoppa till innehåll

magnus_the_gamer

Medlem
  • Antal innehåll

    164
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

magnus_the_gamer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. VV betala Enehets frakt 22:-+199:-x2=398- +22=418:- Till PG: 11559xx-5 P.Efternamn Vad betyder detta? Ge gärna en utförlig förklaring på vad som skall göras . Tack på förhand
  2. magnus_the_gamer

    Crysis

    Inte en chans att du kan köra crysis med 8800 gt. jag har en alienware med två 8800 ultra och inte ens jag klarar att maxa spelet
  3. Nej den hittar inget. Fattas Kalkylatorn, WordPad eller flera windows default program? Nej inga sådana program fattas.
  4. Nej, det går inte. Den finns inte kvar i den menyn. Nej den hittar inget.
  5. ja det måste du. Alla drivrutiner till ljudkort, nätverkskort, grafikkort...osv måste installeras om. Dom borde ligga på någon skiva som du fick med när du köpte datorn
  6. The best there is :D Vill ha! Kanske lite customized då med 4 gig ram, 2 hd2900 xt kort, besta quad processorn..osv
  7. Det funkar bra till min :huh: det kanske inte går lika fort som om man skulle ha kabel men den ligger och drar på 14 mbit och vi har 24 mbit så jag tycker det duger.
  8. Här har du en sådan för 299:- här
  9. Man kan faktiskt köra med trådlöst internet till ps3n.
  10. 1: GTA IV 2: Assassins Creed. 3: Turok 4: Metal Gear Solid Guns of the Patriots. 5: Brothers of Arms Hells Highway
  11. Ta XP skivan (den som du fick med datorn när du köpte den) och stoppa i den. Starta sedan om datorn och följ anvisningarna. Om det inte skulle komma upp några anvisningar så ska du trycka F12 när bios (Första skärmen du ser när du startar datorn) startar upp och klicka på "Boot from cd"(eller något liknande ).
  12. Nix det går inte, men nu var det ju inte det som var problemet utan att CMD.EXE är borta. Går det inte att ta CMD.EXE från någon annan dator och kopiera över den till system32 på den här datorn?
  13. Inget tycker jag. jag gillar inte logitechs ergonomi på tangetbord. Ta denna istället. Den här Om du måste ta någon så ta den första.
  14. AVG kör jag själv med och det är jag inte besviken på.
×
  • Skapa ny...