Hoppa till innehåll

razzweeman

Medlem
  • Antal innehåll

    132
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Nyköping

razzweeman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. 1020 finns inte! antingen 720 eller 1080. För övrigt har du fel i många påståenden.
  2. razzweeman

    Crysis !

    Jag har crysis men hittar inte level editorn, vart är den?
  3. Har du 3.80 m33 eller uppåt hämtar den den senaste m33 firmwaren, istället för sonys. Du kan ställa in i recovery-menyn om du vill att den ska hämta sonys firmware istället.
  4. Gå bara in under Network Update och låt den tanka senaste m33 firmwaret.
  5. Vad gillar du för spel grabben? Supermario eller andra nintendo spel så ska du köpa ett ds. Lite blandade spel, för lite äldre personer, med bättre grafik? köp ett psp psp:t är helt klart värt pengarna.
  6. Det är därför gizmondo teamet gick i konkan?skärmen i en gizmondo är sämmre än den som sitter i min mobil + spelen som finns till gizmondo suger
  7. Du skjuter den med pilbågen i den lilla röda stenen i pannan. http://guidesmedia.ign.com/guides/748589/images/p7/093.jpg
  8. jo, men i vissa spel funkar det inge bra p.g.a knappar sitter fel/fattas/byts utEdit: tror ej det. (jag hade blandat ihop virtual console, och game cube kontrollen)
  9. Nej, det fattas massor knappar+ att det änder inget när man trycker på dem få som finns.
  10. vad yrar du om? Wii har inte sålt mer än Xbox 360 än <_< . jag röstar på Xbox 360 för att det finns mer bra sple till den konsollen, men har bägge två. 360ns kontroll är ju klart skönare men Wii remote och nunchuken är ju bara så übergrymma, så det jämnar ut sej där. sen är det bättre grafik på 360 spelen. Wiin har vist sålt fler enheter än xbox 360 :P Till tråd skaparen: jag tycker din jämförelse är allt annat än rättvis, xbox 360 får 20/10 ????? vad tänker du med?
  11. razzweeman

    Vilka Spel Har Ni?

    Wii sports Wii play Zelda tp Mario scf
  12. Grafiken är snäppet bättre än ps2 Spel har jag ej testat så många men en hel del klart intressanta tittlar är påväg. Bästa priset är 2500 på pricerunner, men på blocket fins det klart billigare. Köpte mitt där.
  13. kul kontroll, roliga spel (smak sak), du kan spela gamla nes snes n64 och gamecube spel pa den. Var vell typ det Om du ar snal kan du aven chipa den
  14. medelanden->skriv nytt->adressbok
×
  • Skapa ny...