Hoppa till innehåll

grollo

Medlem
  • Antal innehåll

    11
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

grollo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. N pratar nog om olika versioner av harvest moon. I harvest moon back to nature (ps1) så går du förbi yodel ranch någon gång första våren ( där du köper kor och får). du får fler chanser senare om du inte lyckas uppfostra hästen. Allt detta finns att läsa i manualen, spelets hemsida och i andra trådar.
  2. Den används även till Summons. Den går ner när du använder forms/summons och går upp när du samlar drive orbs.
  3. Det är ett RPG med över hundra speltimmar (enligt baksidan, jag är uppe i 44). Det innehåller, förutom det klassiska att slåss, gå upp i level och rädda världen, att bygga städer i nutiden för att göra världen bättre i framtiden (man kan åka in i framtiden och kolla också). Det är väldigt kul, lagom svårt och lite klurigt.
  4. Skriver igen så att fler ser tråden. Fortfarande fast. :(
  5. Jag skulle vilja tipsa om Dark Chronickle, ett jättebra spel lika kul som Kingdom Hearts. Jag vill också fråga de som har spelet: Jag har fastnat i oceans roars cave, vid Shingala. Jag lyckas inte få Claire att flytta in i huset så jag kan inte återskapa Luna lab. Tips, någon?
  6. Jag skulle vilja tipsa om Dark Chronickle, ett jättebra spel lika kul som Kingdom Hearts. Jag vill också fråga de som har pselet: Jag har fastnat i oceans roars cave, Vid Shingala. Jag lyckas inte få Claire att flytta in i huset så jag kan inte återskapa luna lab. Tips, någon?
  7. Kan någon säga hur man kommer förbi "stjärnorna i korsningarna så att man får alla geostones? Finns både i rainbow butterfly forest och Starlight canyon.
  8. Jag har fastnat vid rainbow butterfly falls i sindain dungons. Jag har prövar alla mina föremål vid träsket men inget funkar. Vad ska man använda för föremål och var får man det? Det är lugnt, jag klarade det nu.
  9. I vanliga spelbutiker kan du köpa "the complete official guide", kostar cirka 150 kr. Kan verka lite dyrt, man det är absolut värt det!
×
  • Skapa ny...