Hoppa till innehåll

scorp

Medlem
  • Antal innehåll

    22
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

scorp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. scorp

    Äkt Hd

    Någon som vet om Xbox 360 har ett äkta HD-utag???
  2. scorp

    Hd-kablar

    Hej, jag funderar på att köpa ett Xbox 360 med saken är att jag har en Hd-ready LCD TV och en DVD-HD spelare. Jag har bara ett HD-uttag och undrar om någon här kan länka mig eller ge mig ett namn på en kabel som gör att jag kan ha både min DVD HD samt min (framtida) Xbox 360 med HD-kablar in kopplad i TV samtidigt. Eftersom TV hänger på väggen så är det för krångligt att ta ner TV för att koppla ut DVD-HD kablarna för att eventuellt koppla in HD-kabeln från Xbox 360.
  3. scorp

    Köpa Xbox 360?

    Hej, jag funderar på att köpa ett Xbox 360, men jag vill först veta lite om konsolen. Positiva samt negativa kvalitéer från dem som redan äger ett Xbox 360 Några frågor som jag också vill ha svar på är om Xbox 360 gör mycket ljud ifrån sig.. har läst vissa recensioner på pricerunner och de säger att konsolen låter som en hårtork, speciellt när man kollar på DVD... är det sant??? Undrar också om konsolen hänger sig ofta och om det är lätt hänt att spelen (skivorna) förstörs medans man spelar?? Undrar även om Xbox 360 Core har inbyggd hårddisk, om den har hur stor e den??.. Undrar också om man kan kolla på DVD-filmer med HD-TV?? ( Har en 32 tums LCD HD-TV )
  4. reklam VÄRLDENS BÄSTA SPELSIDA I VÄRLDEN
  5. Det är 100 % säkeret från denna sida...Jag hade samma problem...viruset kom från just den här sidan...det cpade sig tills jag tills jag skaffade norton 2006...Nu funkar det..med problem lite då och då....men du har tydligen blivit infekterad utav det P.s jag fick rensa HELA datorn sen sakaffa norton 2006
  6. Jag undrar hur man får sex stjärnor i gta när man är wanted. Jag får bara 4 st. :D
  7. Oj...sog inte att det va ps2...trode att jag tryckte po pc
  8. behover hjalp med sims 2...kolla min signatur..cool elle
  9. behover hjalp med sims 2..men innan ni hjalper mig kolla min signatur
  10. scorp

    Kolla Har

    Hjalp mig.....behover hjalp,,.....kolla ockso min signatur innan ni hjalper mig med sims 2...signaturen e so javla SAN!
  11. www.fuska.se det Ar varldens basta FUSK och nyhets sida bli medlemar dar
  12. scorp

    Reklam

    §1.4
×
  • Skapa ny...