Hoppa till innehåll

DeeDee

Medlem
  • Antal innehåll

    73
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

DeeDee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Inga problem. Alltid kul att hjälpa! :)
  2. DeeDee

    Sex & Samlevnad

    Jag har redan haft det ett par gånger. ;)
  3. Okej nu har jag förstått vad det nya fuska har blivit av en inläggs "kamp" bland alla. Jag anser att du ska ta bort affären och "Post Counten". Det är ju dom som som är roten till all "Spam" igentligen.
  4. Sprit och öl :visslar: Och jag är den som säljer.
  5. Om du har kört dom gamla Harvest Moon till Gameboy och PSone så kommer du gilla det här.Om du inte har kört det så har spelet lite "Sims" influenser som att man kan skaffa fru gifta sig fixa unge. Jag rekomenderar det iallafal :)
  6. Du trycker bara på "enter" när du är in-game sen skriver du in koderna där godmode och allt vad det nu är.
  7. DeeDee

    Diablo 3

    Aldrig funderat på om dom var fake? Tror att dom va det. Men inte om du såg dom på blizzards hemsida. Jag har sett många D3 fake bilder iallafall :zzz: Någon som lirar d2 på internet? är det fortfarande många som "fuskar"?
  8. Helt Korrekt, du hade säkert fått en spricka i cdn sen "gick den i bitar" av trycket som TD sa.Gå och köp en ny.
  9. DeeDee

    Sex & Samlevnad

    Tack för tipset Rowyn! Då vet jag hur jag ska göra när jag ska ha mig en "Snabbis" :) Och om ni vill veta om tjejen är "kåt" känn på bröstvårtan ifall den är hård är hon kåt.
  10. DeeDee

    Grafikkort Lr Processor?

    Hehe. Hoppas du får din dator. Nu ska jag pröjsa min rejäla uppdatering av min dator, ettRadeon XT800 och 512ddr mine det blir lite pengar. PM:a Mig om vilket grafik kort du bestämde dig för är lite nyfiken! "I wish you luck i hope you find the right graphic card for your computer"
  11. Han hade redan Halo. Om du vill ha ett Wrestling spel så ska du köpa WWE:Raw för 199krpå www.spelbutiken.se väldigt bra wrestling spel för lite pengar. Om du har en lite större inkomst ska du köpa WWE:2Ruthless Aggression 559:- Vet inte hur det är men det ser lovande ut.
  12. DeeDee

    Grafikkort Lr Processor?

    Aha farsan pröjsar då går det ju alltid :rolleyes: Ska själv köpa mer Ram minne snart har 1024 men känner att det behövs mer !
  13. Alla kanske inte har råd med det nyaste? Han kanske väntar en stund och köper det sen.Låt grabben lira klart sitt Gameboy Color först. Sjukt att fråga igentligen "varför har du inte sp för" Det var ju inte det den här topicen handlade om.
  14. Lite "Oseriöst" namn kanske? eller menar du något helt annat med (K)(U)(K)?Vad vet jag. :visslar:
  15. Specsen på PsP:n är en aningen högre än N:DS.. Men det känns som helt annan hårdvara när man kör ds på plats iallafall enligt SP(Super Play) Men jag tror på PSP Mp3... yummy Vi får se hur det går /Me följer striden!
×
  • Skapa ny...