Hoppa till innehåll

Orangekola

Medlem
  • Antal innehåll

    49
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Orangekola's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Orangekola

    Bredband ?§

    Telia är alltid bäst när det gäller att få det man betalar för. Dock betalar man lite mer för det och deras support kan vara riktigt imkompetent. http://www.snabbstart.com/humor/telia-i-ett-noetskal.aspx
  2. Dock kan dom flesta klasser få problem med Herod, så ta med potions. Om du är priest dock lär du inte få så många problem om du sparar lite mana för heals och shield. Cath lär du kunna soloa, men en potion kan hjälpa till. Testa även RFD om du vill, har själv inte gjort det än, vet inte hur det är.
  3. Var inte dum nu, Eye of Sulfuras är BoP. Blir alltså soulbound när du får den. Om du ser den på AH så ta ett screenshot så skickar jag 300.000.000 kronor till dig. :) Föresten är det mycket möjligt att allt blir gratis. Om man nu har en jävligt hjälpsam guild som fixar allt åt en så man slipper laga sina saker efter att ha vart i MC. Vem f*n säger att EN person gör alla arcanite bars? Vem f*n säger att alla i guilden inte har en varsin Arcane crystal i sin bank? Vem f*n säger att alla transmutear allt detta tillsammans med 50 iron bars du har sparat? Nej juste, ingen säger det, förutom du. Edit: Jag censurerar aldrig mig själv som någon liten fjolla, forumet gjorde det åt mig.
  4. Det kan lika gärna kosta 0g, bror på hur du får tag i material och har en blacksmith i guilden som gör det åt dig.. Lär kosta lite DKP dock om din guild använder sig av det för att få tag i Eye of Sulfaras.
  5. Dom kan ha "osynlig"-grejen på så att dom inte syns där nere. Eller så loggar dom in när ni inte är inne. Måste man skriva jämt bara för att man är moderator? Dom kanske gör sitt jobb (ta bort inlägg, låsa trådar osv.) utan att ni märker det. Who knows? O_o
  6. Orangekola

    R.i.p

    Klart som f*n att Eddie är död :( Dom fejkar aldrig en död såhär.. Om det händer under en show så är det oftast fejk, men inte såhär.. Han tog droger och drack mycket förut (steroider och sånt också). Nu har han på sista tiden jobbat för hårt och hans hjärta hängde inte med. Han dog i sömnen på sitt hotellrum. R.I.P. Eduardo Gory Guerrero Llanes :( We will miss you Eddie! Viva la raza holmes!
  7. Orangekola

    :>,:-|,=o

    :) - Glad :D - Ler stort, sketans glad :P - Hänger med tungan :( - Ledsen
  8. http://img242.imageshack.us/img242/4291/oh9rg.jpg Ganska nöjd :)
  9. Orangekola

    Utseendet?

    Ja, ungefär. Jag sade det bara för att inte folk ska tro att jag är en bortskämd liten idiot, utan ganska flexibel vad gäller kläder.
  10. Orangekola

    Utseendet?

    Jag är inte precis "märkesbög" eller nåt, utan köper det som är snyggt helt enkelt. Visst, jag har en del dyra plagg, men det är skäl till att jag har dom. Men jag använder allt mellan Flip-Flops och stickad yllemössa.
  11. Det är ju samma sak som att betala ca 20 kronor för den, om du inte menar på burk.
  12. Orangekola

    Resan

    Jag tar med mig en miniräknare.
  13. Annars kan du lämna in den, eftersom det är lättast. Men om du har kvar garanti kan du ju få en helt ny/renovering gratis. ;)
  14. www.liksang.com är en import sida. Om man har en freeloader så kan man dessutom spela spelen på en svensk konsoll.
  15. Orangekola

    Msn Plus?

    MSN plus. Det är som att leta efter hårdvara att ladda ner på internet. MSN plus är en "add-on" (tillägg) till MSN. Inget helt MSN program.
×
  • Skapa ny...