Hoppa till innehåll

Dashier

Medlem
  • Antal innehåll

    92
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Skåne

Dashier's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Som du ljuger!Men iallafall så finns det guider på google.se med det är bara att söka!
  2. Jag gillar mest Nintendo så jag skulle valt Wii. :bah:
  3. Dashier

    Ssbm..

    @Nicita Jag har gjort den förr men kommer inte ihåg, det var ett tag sedan jag spela SSBM
  4. Dashier

    Ssbm..

    Hoppa på väggen? ;) eller kanske slå den :S
  5. vad är du just nu nångonstans på spelet?
  6. ´ aa men bowser är slö ;D speciellt när det kommer 2 händer då är det kört för bowser om mna inte är bra göra undvikningar i rätt timing så man hinner sin nästa attack.
  7. Mario:Han är väldigt snabb på attacker slår väldigt snabbt och är bra pa alla andra saker hans B attack tar mycket för att vara en liten sak och är bra till att använda för till attack rörelse. Luigi:Han är väldigt svag flyger bort lätt men har en väldigt stark b attack och b+upp attack. Kirby:Denna gubben är bra som en combo gubbe alla hans attacker passar ihop tillsammans och tar rätt mycket. Fox:Fox Väldigt feg gubbe kan användas för att springa skjuta och massa andra saker, tar bra på smasher och är en rba combo gubbe. Pikachu:Detta är en snabb gubbe bra el attacker tar MYCKET och inget mer... Bowser:Han SUPER STARK Gubbe väldigt slö sådär bra combos. Klicka på namnen om du vill se bilder på gubben. Vill du ha mer guide posta in här så ändrar jag det och skriver in mer. :) Lycka till!
  8. Bra förklarat och harvest moon det verkar roligt men den verkar inte vara så långt tid att det går snabbt att klara det.
  9. Har aldrig hört talas om en sån attack med mewtwo menar du att man tryck B så han laddar en boll så fastnar bowser på den vid en vägg eller något eller? förklara mer! men jag kan ha fel också
  10. heh SUper mario är ju som SSBM för att det aldrig blir tråkig för mej i allafall ;]
  11. Du kan testa dessa spelen.fantastic 4 Rayman 3 xD jag vett inte, jag evt intee vad du gillar tyvärr. --- Skrev lite fel sorry!
  12. detta gäller vad man ska göra först, vad tror du man ska göra först?
  13. mja visa rösta fel :P men du kan väl inte bara för det skriva fram svaret?
  14. :cool: Detta här var väl inte något nödvändigt att skriva men jag ahr aéxakt allting klarat allt och alla trophér. ----- Skrev lite fel xD
×
  • Skapa ny...