Hoppa till innehåll

johannilsson

Medlem
  • Antal innehåll

    38
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    östersund

johannilsson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. ne de är de konstiga och det är lika för alla spel dom sparas i mina dokument. fast jag har dom installerade i 2 andra partioner tkr jag att spelen borde sparas där.. :blink: det må ju vara nån system inställning...
  2. ja klart jag installerar de nån annan stanns men jag vill att de sparas där oxå.. :-/
  3. johannilsson

    Sparade Spel

    hur ändrar man vart man sparar spel? alla mina spel sparas i C: / Mina dokument men jag vill ha dom i en annan partion! :unsure:
  4. johannilsson

    Word!?

    www.download.com det finns säkert där:P:)
  5. jag har precis samma problem när jag startar meda player kommer det fram den här "avsluta nu" ibland funkar de o starta på andra sätt:S :huh:
  6. kan nån som kan nåt om de där hjälpa mig varför det blir sådär? måste strata om datan så fort ja försöker starta de lite ireterande....!
  7. det kan vara vaslappnande ibland:P:) jo visst har man hamnat ibråk men försöker hålla sig bortanför de:P!!
  8. jag har nyaste msn 7.0 och router och har precis samma problem som han jag måste starta om datan o då funkar de ett tag (olika länge)
  9. johannilsson

    Half Life 2

    kan nån skriva en länk till nån sida där de finns sådans filmer från halflife 2 har precis klarat ut spelet efter en dags spelande *phuu* gav mig f*n på att aj skulle klara de;)
  10. kan nån säga lite sidor där de finns cheats till counter strike source?? klaga inte på att man inte ska cheata gör det inte på public så..!! och 1 fråga till hur får man fram consolen på source :huh: får inte fram den :unsure:
  11. kan nån hjälpa? nån som har haft samma problem? kan det vara fel på cracken isf kan nån skcika mig en fungerande?? :unsure:
  12. vad är de för typ av codec fil då? vet du någe namn på den??
  13. jag har installerat mafia o fixat en crack men när ja startar det blir skärmen bara svart? vad ska jag göra? vad kan vara felet sen när skärmen är svart kan ja inte trycka ner de utan ja måste starta om datan :unsure: jag har testat att installera om spelet..! ja har Geforce 4500 PRO som grafik kort..
  14. johannilsson

    Nightfire

    kanske inte spelen men filmerna:D
  15. johannilsson

    Robinson

    men alltsåd e va flera år sen ja spela de! men i alla fall! man ska använda något förmodeligen en sten och slå hål i gummiträdet och sen är det nån fågel om ja minns rätt som man ska röka ut eller använda nå gettingar:p! ;)
×
  • Skapa ny...