Hoppa till innehåll

Nabbe_92

Medlem
  • Antal innehåll

    4
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Göteborg

Nabbe_92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nabbe_92

    *reklam*

    ****REKLAM*****
  2. Hej! Jag spelar runescape och är level 101, just nu så använder jag ranging (pilbåge). Jag har flera millioner GP's. Jag är rik, kort sagt. Ni kanske också vill bli det så varför inte besöka denna sida? Den sidan gav mig allt guld och mina items! Sidan är : [******************] Tro mig, detta är ingen scam, är det en scam så kan ni banna mig från fuska. Tack för mig. B)
  3. Ja .. den gången jag ville ha hjälp kunde jag inte hitta nästa chapter page men nu så har jag fattat det men nu så har jag kommit dit till chapter 8 tror jag .. med Robert Bianchi i The Forbidden City .. jag har klarat allt typ men när ja ska tillbaka du vet när man kastar summon zombie spellen så mosas han och så går man igenom där den dörren öppnas men sen så är det sån grön mark och en sånt vakt med en sak på ryggen men den kastar massa spells så kommer det en sån boss (grön med tre huvuden och då har jag ingen chans vet du hur man kan göra ?
  4. Hej ! Jag har fastnat på spelet eternal darkness så jag undrade om någon kunde hjälpa mig med det jag har inte kunnat klura ut det på typ ett halv år och det e på grund av att jag har fastnat .. så jag undrar om någon kunde hjälpa mig det skulle va skitsnällt ! så om nån har eternal darkness så skriv det här för det första och sen så kan ni hjälpa mig ok för jag vill helst inte ha onödiga svar som : vad är eternal darkness ? och sånt .. // Nabil B)
×
  • Skapa ny...