Hoppa till innehåll

Zantera

Medlem
  • Antal innehåll

    1040
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Zantera's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Finns bara en, Jessica Alba.
  2. En av de bästa Bond-filmerna, och Craig var inte så dålig heller.
  3. St.Anger var ju knappast ett dåligt album. Inte lika bra som klassikerna, men inte dåligt för det. Men Metallica har inte gjort något bra sen Black Album, så det är väl på tiden att de gör något bra nu.
  4. "Metal är inte alls skrikande.." Beror på hur du definerar ordet "metal". Slipknot lirar Nu-Metal, vilket oftast innehåller skrik. Sammanfattat innehåller ungefär 70-80% av alla Metal genrer, någon form av growl, eller "skrik" som icke-förstående personer använder. Och att Metal skulle vara någon form av Melodisk Rock skrattar jag bara åt, eftersom Metal är så mycket tyngre än rock. Sen att Slipknot skulle vara "Kiss wonabe" (<-- spellcheck) är nog det mest löjliga jag någonsin har hört. Slipknot spelar Nu-Metal, Kiss spelar Rock. Ganska stor skillnad där. Slipknots lugnaste låt är väl hårdare än något som Kiss någonsin har komponerat. Så du är nog lite fel ute där. :rolleyes: Sedan har jag för mig att de bär masker för att de vill vara "anonyma" på scen.
  5. Följande är personliga favoriter, alltid svårt att välja någon speciell.. Bruce Dickinson (Iron Maiden) Ronnie James Dio (Dio, Black Sabbath, Heaven & Hell) Ian Gillan (Deep Purple) Russell Allen (Symphony X) Roger Hodgson (Supertramp) Michael Stipe (R.E.M)
  6. Zantera

    Mayhem Skandalen

    "Mayhem Skandalen" Ingen direkt överraskning direkt, Mayhem är ingen soft rock, ingen kass hip-hop, Mayhem är rent kaotiskt h*lvete. Black Metal. Så man kan inte direkt kalla det skandal, eftersom det är en del av Mayhems konserter, att få se liknande saker. Man går inte på en Mayhem konsert och blir chockad, lyssnar man på Mayhem så är man redan van. Sen personer i denna tråden som ifrågasätter musikstilen Mayhem spelar, de borde kanske ta att respektera främmande musikstilar lite mer. :)
  7. Har man någorlunda musik-öra så hör man att Symphony X är Progressive Metal. Och ingen Power Metal.
  8. Finns en anledning till att HIM blev totalt utbuade som förband till Metallica. Mer behövs inte sägas.
  9. Han syftar på låtar som ej är copyright skyddade? Och det menas låtar som det inte finns upphovsrätt på. Topic: Rätt svårt att hitta, även om du hittar lär det inte vara något bra
  10. ... har en så lugn inställning till det hela.

    Måste också citera det här, min åsikt formulerad på ett sätt jag aldrig skulle kunna formulera det på... :)

    "Han är ju mycket coolare än bandmedlemmarna i dina favorit Br00tal Death Metal band, eftersom att de suger hårt."

  11. Synd att du lämnar... Men jag kan ju inte annat än att hålla med dig, majoriteten av trådarna är totalt onödiga, med frågor som redan blivit ställda minst 20 gånger förut. Dock var det inte länge sedan jag höll på likadant (kanske lite mer än ett år sedan?), så man får väl ha lite överseende. Grafik & programeringsforumet där jag främst hänger är inte så nedsölat ännu, det kanske är därför jag

  12. Haha, alla är vi olika.

  13. Figuren på din avatar är ful som stryk lol.

  14. Om det blir en film lär den inte bli någon direkt bra sådan. Det är samma med CS, skulle nog suga som film. Det är en upplevelse man bara kan uppleva igenom spelet. Däremot skulle jag nog kunna tänka mig grymma effekter.
×
  • Skapa ny...