Hoppa till innehåll

moha9

Medlem
  • Antal innehåll

    9
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

moha9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. jag heter moha9 på runescape och po fuska. vill va med i teamet. :cool: jag kanske kan va vice ledare? :medieval: :rolleyes:
  2. hur visar man bilder på stats
  3. jag vet inte hur man tar kort po skills men jag har addat dig på runescape adda gjärna mig ''namn:moha9''
  4. jag heter moha9 e combat 44 snälla låt mig joina.
  5. mitt runescape namn e moha9 och jag e combat lvl 43 och skulle vilja joina din klan. jag har alltid letat efter en men om den e member kan jag inte joina. jag har ganska bra stats tyvärr vet jag inte hur man skickar bild på de. hoppas jag kan komma in adda mig och svara PÅ RUNESCAPE
  6. trim e inte guld det e guld e (g) gold trim e typ sånt som silver men ingen gör trim till någon annan free eller för pengar ´för det kostar ca 160k eller nåt sånt. = det e skam om någon säger ''i trim ure armour free'' eller '' i trim ure armour for maybe 100k or somthing'' tro inte på de det går att trimma men du måste göra det själv. OBS MEMBERS OBJECT
  7. moha9

    Habbo Hotel Fusk

    jag kan nästan översätta. det står TYP så här. ok det här är ett internet spel som spelas med pengar. jag har hittat ett sätt att få pengar utan att betala för de... allt du behöver göra i den lilla skärmen efter att du loggat in sen öppnar du din purse klicka F5 eller så kan du göra om den här saken genom att hålla inne ctrl+alt+E. hoppas min översättning hjäpte lite åtminstonne. jag e ju bara 12år :)
  8. Jag är combat 44 och vill starta en clan där man har kul och hjälper varann. man måste vara lvl 40+ för att kunna joina. om ni joinar kan jag hjälpa er med en massa quester, jag har klarat alla utom dragon slayer.skriv gärna runescape namn. snälla joina min klan snälllla!!!!! :blink: :blink:
×
  • Skapa ny...