Hoppa till innehåll

killer

Medlem
  • Antal innehåll

    78
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

killer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. aa de vorre ju kul...! :) någort att längta äfter <_<
  2. BF2 typ de e kuuuul! me online :medieval:
  3. a de e göttttt!! :lol:
  4. hmmmm gö va *** ni vill med tråden! <_<
  5. killer

    Fel Grafikkort!?!?

    Jag kan inte spela BF2 special forces. När jag startar kommer det upp följande error-meddelande: Error! mods/bf2/shaders/lightning.fx not found!!! _DO_ check your working directory, _AND_ sync your shaders folder before calling upon your local rendering programmer/GP. (really!) Kan det vara så att jag har fel grafikkort? Jag har "RADEON X850 XT" ... HJÄLP!! :angry:
  6. killer

    Headset?

    hmm de va ju synd det :(
  7. Hej! Jag bara undrar om det är någorn som vet om det kommer att komma några mer GTA spel i framtiden äfter liberty city och om i så fal vad ni tycker det ska finnas för bätre möjligheter på det som inte har funits i tidigare GTA spel? Själv tycker jag dom ska ha med mer t.ex djur som man kan se i skogarna och inte bara i luften som t.ex fågtar och i vattnet som t.ex fiskar.delfiner och kölpador! :lol:
  8. DET ÄR EN STORY EN HISTORIA <_< ... JAG VILL FÖRKLARA PÅ ETT SKÄMT ATT BÖRGA EN HISTORIA ELLER VAD MAN SKA KALLA DET SOM VI HITTAR PÅ SJÄLVA! (jag menade att för de som inte har set den hisorian som hetter SA fantasi eller va *** den hetter så kan man gå längst ner i det här forumet,där står det Från:30 dagar där kan du ändra det till Visa alla och seddan gå till sida 8 eller 9 och letta äfter den!) :gitarr:
  9. killer

    Visnings Bild!?

    men*******jag har ju gjort de men de fins ju bara såååå dårliga bilder så jag tängte om man kunde lägga in en egen bild för era elder ser ut som om ni har kickat in dem för dem fins inte med på min lista :blink:
  10. killer

    Dc++?

    Någorn som vet hur DC++ fungerar att ladda ner på?! :blink:
  11. Battlefield 2 fast det är ju till dator.Men till ps2 kan man ju önska sig typ Times Spliters FP eller Final Fantasy 7 till ps1 :cool:
  12. killer

    Trojan-horse

    japp! De va ju skoj... :blink:
  13. killer

    Visnings Bild!?

    Någorn som vet om man kan skicka in någorn egen visnings bild eller fins det bara dom att välja på som t.ex jag har ju en smilies!
  14. killer

    Trojan-horse

    Hur skaffar man fam det viruset? Skulle vara kul att ha ett.........! :ph34r:
  15. killer

    Fuskarank?

    Vet någorn hur man skaffar FuskaRank snabbast eller r det att svara på så monga ''frågor och svar'' som möjligt. Jag tycker det ska finnas ett snabbare sett att Ranka sig upp åt eler fins det det?! :blink:
×
  • Skapa ny...