Hoppa till innehåll

keihin

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    emmaboda

keihin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. keihin

    Habbomynt

    :blink: är det sant så snälla ge mig jag har spelat länge och det ända jag har är 2 pallar och 1 kaktus.så snälla jag heter xivar-2 snälla hjälp mig!!! :( alla hyklade mig dom är----------->>>>>> :evil: onda!!!
  2. hur jör man så at man får ala påckemånare?????????????????? fö ja ha liksom fösökt men asså det e bara såååå svårt!!!!!!!!1
  3. keihin

    Jönssonligan

    mohahahaha :ph34r:
  4. keihin

    Jönssonligan

    På Flytande kronan ska du krypa eller smyga till dörren till nedre däck. Inne i kabinen ska du titta på en karta på väggen. Rita av linjerna på kartan. Riktningarna på linjerna är koden till kassaskåpet, så vrid ratten på kassaskåpet i samma riktning som linjerna på kartan: 1. Rakt söderut och ett snäpp till höger. 2. Rakt österut. 3. Rakt norrut och sedan två snäpp till höger. 4. Rakt västerut och ett snäpp upp. 5. Rakt österut och sedan ett snäpp upp. 6. Rakt söderut och ett snäpp till vänster. 7. Klicka på ratten nere till höger på kassaskåpet det är kanske lite sent stt lägga in detta nu men om du inte vet det så få du vet det nu. :blink:
  5. gnome rouge varför dom är så himmla små och fula tänk och få stryk i duell med en sån liten ful grej det är ju pinsamt :blink:
  6. man får köpa en bongård eller jag vet inte vad det är men det liknar en bongård i alle fall :D den ligger högt upp på en kulle (berg)i den sista stan där kan du sedan lära dig flyga har jag för mig det var länge sen jag spelade så jag kommer inte i håg :) (bli inte arg om det inte är rätt jag kommer faktist inte i håg)
  7. På Flytande kronan ska du krypa eller smyga till dörren till nedre däck. Inne i kabinen ska du titta på en karta på väggen. Rita av linjerna på kartan. Riktningarna på linjerna är koden till kassaskåpet, så vrid ratten på kassaskåpet i samma riktning som linjerna på kartan: 1. Rakt söderut och ett snäpp till höger. 2. Rakt österut. 3. Rakt norrut och sedan två snäpp till höger. 4. Rakt västerut och ett snäpp upp. 5. Rakt österut och sedan ett snäpp upp. 6. Rakt söderut och ett snäpp till vänster. 7. Klicka på ratten nere till höger på kassaskåpet det borde fuka lite bättre nu <_< jag har börjat spela om på nytt och kommer inte i håg hur man kom ut med kortet på snipsunda marina från affären :blink: snälla behöver svar detta gör mig förbannad att jag inte kommer i håg det.
×
  • Skapa ny...