Hoppa till innehåll

DragonMaster

Medlem
  • Antal innehåll

    238
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Lysekil / Brastad

DragonMaster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Nu har jag klarat den så nu kan nån låsa tråden :medieval:
  2. Har du spelat de själv? vilket annat spel rekommenderar du då? ett ps2 e de bestämt att jag ska köpa. (eller psp) men man måste ju ha ett spel till de oxå, eller hur?
  3. tack, du verkade vara den enda som fattade vilken stjärna jag menade. :gitarr:
  4. Hade tänkt köpa ps2 den sista januari, när jag fick höra att det ska komma ut en psp. så nu är jag inte säker på vilken av dessa jag ska välja. hjälpmig! å så hade jag tänkt köpa the sims 2, men är det bra?
  5. vad ska man göra på "pyramid puzzle" i shifting sand land?
  6. man får den i temple of time när man möter en kille där. har glömt vad han heter men tillhör tjuvarna
  7. det beror på vilket du bytte till dig. jag bytte bort mitt XG nånting... motorcykelspel. nåt jag ånrar nu... :meddum:
  8. tror jag har 10 spel, å några jag lånat Mario64 shadowman f*n orkar inte skriva mer :zzz:
  9. jovisst, sidan har ändrat namn... men det ska väl inte påverka de andra? det står att jag e registrerad 2004, men jag har ju typ vart här jättelänge. det var jag som hette geparden innan...nu har jag fått statusen medlem, men jag tycker fortfarande att det är orättvist de där med att jag "är registrerad 2004" fast jag vart här mycket längre..
  10. jag tog kortet å gick till det rummet, jag använde den i datorn så startade en klocka till raketen... men vad ska jag göra nu? jag trodde jag skulle ut, men det var ju en återvändsgränd...
  11. Åh nej! e de 120 stjärnor man måste ha!? jag som trodde det var 100 stjärnor.... nu kommer jag aldrig klara av att få träffa yochi :cry:
  12. på Göfab hemma hos mej säljer de n64-spel....
  13. Jag har visserligen inte varit här på länge, men att gå från att ha 3 rutor i status till bara 1 med "nykomling", då blev jag riktigt sur... och dessutom har dagen då jag registrerade mej här oxå ändrats... jag blev ju F*N medlem här 2001! å nu står det att jag blev medlem 2004! J*****T dålig stil.... verkligen! här har man kämpat å försöka vara aktiv å välkänd här å så blir man typ kickad!? Jag vill ha tillbaka min gamla status! <_<
×
  • Skapa ny...