Hoppa till innehåll

56253

Medlem
  • Antal innehåll

    88
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

56253's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. ingen awning, men om du hjälper mig med mitt problem först så kommer jag säkert till ditt så småningom... men hur dödar man sin far? när man ska rädda hon tjejen, så kommer det bara mer o mer hantlangare och så e det ju den där stora killen, farsan, som man inte kan hoppa över eller attackera! hur ska man göra??
  2. jag köpte ett nytt spel för ett tag sen, dreamfall, till min vista-dator. men eftersom det är ett xp-spel, så funkar det tydligen inte på min dator... är det nån som vet varför, eller hur man kan installera det? :huh:
  3. okej...men e det nån som vet nån sida, där man ser var alla byteskillar/tjejer finns? PLEASE!!!
  4. häromdan, så kolla jag efter fuk till iv, och för att öppna all kapitel... när jag kom hem för att prova det, så gissa vad? det funka INTE!!! :( :( jag prova minst fem ggr... alla som har gjort det, liv eller kapitel, skriv nåt <_<
  5. okej.... men jag har ruby... hur gör man där? nåt bra tips?
  6. tack för trailern. inte för att jag fatta ett skit, men ändå...
  7. Hur fångar man bagon och surskit? hjälp!!! :blink: :huh: förresten, e det nån som vet nn sida, där det står var alla bytesmän finns? med det jag så menar jag, alla som vill byta pokemon. e det nån som har en sån sida?
  8. ett tips, om du vill, kan du fånga rayqausa. nästan starkare än groudon. har groudon i lv 100, och rayqausa i typ 93. har också en kadabra i lv 73. vet nån när den utvecklas? :blink: :cry: :huh: :visslar: :rolleyes: ett tips, om du vill, kan du fånga rayqausa. nästan starkare än groudon. det e kanska bra att ha mot steven :P (har groudon i lv 100, och rayqausa i typ 93.) har också en kadabra i lv 73. vet nån när den utvecklas? :blink: :cry: :huh: :visslar: så jäkla irreterande...
  9. jag har typ klarat ligan 35 gånger. det e sköna exprience points :P och pengar också : :kung: ha amulett coin, på en av dina pokemon. då dubblas pengarna :rambo: så i slutet, får man 20 000!!! har typ 99 ultra bollar och 99 av alla andra också :evil: bara en sak, vet nån hur man får mer master balls? snälla sig?
  10. vem har kommit längst i spelet? mina gubbar är alla över 60, den starkaste (Felix) är på level 72 . har två solblade, och ÄCKLIGT mycket bra saker :student: :student: har nån kommit längre? gäller INTE såna fusk där mia, ivan, garet och isaac kommer in i spelet!!! :evil: mina kom in i level 35, med ett solblade slå det!!! :rambo:
  11. om du inte kommit på det än, ska du använda "reveal". då kommer det fram ett hål, där du ska använda "move" för att få ner den. lätt va?lää :P :bah: :rambo:
  12. gå runt överallt :rolleyes: då hittar du den :meddum: :bah: :cool:
  13. Om du behöver hjälp, gå in på www.goldensun-syndicate.net, välj en av fyra skal, scrolla ner till Walkthrough och välj sedan vad du behöver hjälp med. :cool: Det finns kartor, detaljerade sätt att ta dig i genom ställen som t.ex. Air´s Rock, Shrine of the Sea God, Jupiter Lighthouse och många många många många många många många många andra ställen. Det finns också kartor över städer, Sea of Time och många många många många många många fler ställen :o :o Bra va? :student: !
  14. kan nån hjälpa mig, jag har kommit in i Lunpa, men jag har varken haltgem, orb of force eller cloak boll? hur ska jag göra? stadsporten är stängd, och jag kan inte komma till slottet för att två vakter blockerar vägen. hjälp mig snälla!!!!!!!!!!! Flooda inte.//Draghon
  15. taskigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
×
  • Skapa ny...