Hoppa till innehåll

Sherikan

Medlem
  • Antal innehåll

    310
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Sthlm

Sherikan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Praoade 3 dagar på ett 7/11 vid stadsbiblioteket (eh, sthlm), sen lackade jag och snackade med SYOn och bytte till bistro amica (7 dagar) i huddinge sjukhus. 7/11 var skit, slaveri i princip. Fick göra det som de inte ville. På bistro amica var'e längre dagar men trevlig personal och bättre arbetsuppgifter : )
  2. Går 1 km till pendeltåget, åker 5 min och går 1 km till, typ : )
  3. Jag gillade inte heller skolan när jag var 10. Först nu i gymnasiet som det känns kul :) Ämnen som jag är intresserad av osv. Asnajs :)
  4. Sherikan

    Now Reading

    Något från engelskan. Läst typ 3 sidor, har ingen aning om vad den handlar om eller vad den heter. Pfh. Men läste nyss ut Populärmusik från Vittula, och nej, det var inte jag som valde den förbannat tråksega boken. Usch.
  5. Strumpor: ~10:- Jeans: 1000:- Trosor: 300:- Linnen: 99:- för båda Tröja: 400:- Bälte: 189:- Totalt: 1998:-
  6. Strumpor: ~10 kr Jeans: Polarens jeans. Inte ett öre för min del iaf. : D Trosor: Fick på födelsedagen av mitt ex ^^ 300 kr :] Två linnen: ~99 kr för båda? Långärmad: 129 kr Skärp: 189 kr Totalt: ~730 kr
  7. En - lunchrasten. Resten är till för att byta klassrum och böcker osv, eller hål.
  8. Sherikan

    Flyff

    flyff är antagligen äldre än wow så sluta säg att det är som wow. wow har snott alla sina idéer från andra spel. vet nog inget som bara wow har... Word :] *Klap* Spelade flyff förut. Mage lvl ~35 Mongobuild-Assist lvl ~35 Dex Assist lvl ~34
  9. Sherikan

    Zelda Problem

    Heh, skitlänge sen jag spelade, men om du menar skjuta på vindsnurran ute i någon grott-grej, så ska du använda en bumerang och inte slangbella.Du får bumerangen av någon apa som studsar runt på någost ställe. f*n att jag inte kommer ihåg något... *googla lite* *Walktrough*l Hoppas det hjälper till (: Och btw; "vilket spel? :D" Jag älskar folk på det här forumet. Listiga är ni. .__.'
  10. Finns något som klass för hårnäring, kanske funkar. Använd google.
  11. Sherikan

    Hur Lång Är Du?

    Jag är 163 cm. 14 år. Tror att medlet för tjejer i min ålder är 165, så jag ligger något under men jag kanske hinner växa två cm till tills efter sommaren, då jag antagligen slutar växa helt.
  12. Melodifestivalen? w00t? Jag hade nästan glömt bort att den ens fanns. Jag har ingen aning om vilka som ska spela och jag förväntar mig ingenting. Skulle förvåna mig om jag ens orkade kolla (: Suger ändå. ^^ Godnatt.
  13. Sherikan

    Fly For Fun!

    Hjälpa dig? Med vad?Välj bara en server, sedan en kanal. Det kommer typ upp en blå pingvin när du har börjat spela. Läs vad den säger. Det första du ska göra är väl typ att döda aibbats, eller vad de heter. Gå mot norr så är dem det första du möter. När du är lvl 15, tror jag åtminstone, länge sen jag spelade, ska du byta job. Eller menar du att du behöver hjälp att lvla? ;)
  14. Najs!Fast jag stör mig på att de inte använder sina vapen. xD
×
  • Skapa ny...