Hoppa till innehåll

Selerz

Medlem
  • Antal innehåll

    771
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Landets Krona

Selerz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. vad e det för media player man får med som standar då? (vista)! 11, skulle jag kunan tro. Men är designen svart så är det 11...
  2. Installera Windows Media Player 11 sen går du in på: Library-->Media Sharing sen aktiverar du Xbox 360...
  3. Vapnen du får med i Gold Edition är: AN94 MG3 XM8C VSS Vintores SPAS 15
  4. Gamereactor helt klart... !Gratis och Bäst!
  5. Red rings of death.... Ring supporten! ;)
  6. Selerz

    Undertow Gratis!

    Hej, kanske en rätt gammal nyhet men ville bara tipsa er om att: Live Arcade spelet Undertow blir är gratis tills imorgon. Detta pga en del Livestrul under veckan efter Julafton, så passa på att ladda ner nu! OBS! Det har varit gratis sen onsdags, och kommer att sluta att vara gratis imorgon.
  7. Halo 3 Call of Duty 3 Call of Duty 4 Gears of War The Orange Box Test Drive Unlimited Splinter Cell Double Agent Project Gotham Racing 3 Far Cry Instincts Predator Blazing Angels 2 Kane & Lynch Och en några Arcade spel.
  8. Selerz

    Turok, Demo!

    Demot var ju överkasst!
  9. Hej, jag bara undrar om det är möjligt att byta namn här på Fuska.se. Skulle jätte gärna villja lägga till ett Z i slutet på mitt namn, alltså Selerz. (PGA: heter det på alla sidor etc. nuförtiden.) Ha de bäst! // Selerz
  10. Hade för mig att Tupac Amaru Shakur var försvunnen, men det står på Wikipedia att han är död och dog på sjukhuset. Hmm, Weird :S
  11. Åk till Khuul, sen går du ner till hamnen där du ska se en Khajiit. Gå bara fram till honom och tryck på "Travel" sen Solstheim. ;)
  12. Gå en bit utanför Ald-Ruhn tills du ser en tomb, gå in där och där ska vara en massa vampyrer som attackerar dig. När du har blivit träffad ett x antal gånger får du en sjukdom(kolla först så att du inte har immunity till Discease) sen går du ut och sover i 3 dagar Viiips så är du vampyr. ;)
  13. Selerz

    Hårddisk

    När jag kollar min i System (C:) så blir den mindre och mindre efter varje gång jag kollar. Senast jag kolla var det 1247 mb kvar, nu när jag skulle kolla var det bara 529 mb kvar, utan att jag laddat ner nåt, etc. Vet någon felet?
×
  • Skapa ny...