Hoppa till innehåll

Slumpen

Medlem
  • Antal innehåll

    406
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Sverige Fosterland

Slumpen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Slumpen

    Spiderman 2

    jag är på free play och det suger :P har bara samlat mynt och svingat igenom ringar. Jag har också hittat några tjuvar samt spindlar. Jag tog handväskan från tjuven men jag kunde inte ge tillbaka den till tjejen.... blev besviken :'(
  2. 1. Damnsuga lät bra, ska testa det. 2. Vad är BIOS and that? fattar inte så mycket :P and om datorn har varit av en längre tid så funkar den för det mesta, den låser sig om den står still och inget händer typ. Darkangel: Jag fick den här datorn av min broder för att den hade fått virus. men jag lyckades formaterade den, men det kanske har något med virus att göra :/ bara det att jag sökt igenom den med massor av pogram och det hjälper inte :( mu1991: ok chassit borta, men skulle behöva en närmare beskrivning om vars och hur denna bios "knapp" fungerar :)
  3. okey, den låste sig nyss. Man måste hålla inne knappen typ 12-15 sek innan den dör. sen när man startar den så piper den långa pip med kort mellan rum och så håller den på, om och om igen. lustiga är att jag stängde av den, slog på burken startaden och den funkade?!?! lol
  4. Jo en kille jag har pratat med sa att det kan ha något med temperaturen att göra :/ han sa också nått om BIOS!? är inte så het på datorer :P När jag startar datorn låter den som vanligt i 3 sek, sen kommer ett ganska långt "piiiip" typ ett tag sen "piiip" igen så håller det på. har för mig att datorn startar om sig själv efter ett tag men med samma symtom!
  5. Skärmen startar inte :s fråga kan det ha något med nätvärkskortet att göra?
  6. "6: Formatera om "Lokaldisk C:" Detta ska ta bort alla virus. Men dock försvinner all information på den hårddisken." Som jag sa, formaterat burken ack så många gånger men problemt finns fortfarande där :/ plus har jag kört AD till ingen nytta :'(
  7. Tja, back again ;) nvm Min win 98 är hel mysko, ibland kan den bara låsa sig, sen när jag försöker starta den så piper den :o fattar ingenting. Plus när datorn "scanar" igenom datorn efter fel (som du slipper om du stänger av datorn bla bla bla...) så kan en fil komma upp ibland. har tagit bort den varje gång men den kommer fortfarande up ibland :s jag har formaterat datorn sisodär 5 gånger och problemet kvarstår! Så finns det någon där ute som har haft samma problem och vet hur man ska göra eller nån smart j*vel. HJÄLP MIG!!! Den som ger mig lösningen till problemet kan typ få alla fuska mynt typ :P
  8. Nån som har lust att skicka den över msn?!?! men oj oj vad sa jag nu :I :P
  9. Fråga nr 1: Wicked (jungle is massive) nått i den stilen, testa söka på: Jungle is massive Fråga nr 2: ingen anning sorry!
  10. Slumpen

    Roliga Spel?

    SOLDAT!!! FFS! Soldat 4 ever <3
  11. hmm åk upp till "stadshuset"(det är en lång treppa dit) där finns det som slags rampar. åk på dom så du får upp fart så att du kan hoppa in genom fönstret till stadshustet. där inne kommer du träffa han! (lite svårt att förklara :/)
  12. Annan för att Amiga fanns ikke med denna gång heller....tsss när ska folk lära sig?!?!
  13. Amiga 1200 men den fanns inte med på listan :( så det blev 360 :/
  14. Slumpen

    Är Du Känd?

    *! Hey Ho Slumpen Go!* Klart att jag är känd! Känd för att... spela soldat, älska anders o måns, älska och ÄLSKAR verkeligen amiga och vill att den ska komma med på Bästa konsoll forumet och min staving som jag skiter fullständigt i! OCH BLOND!! FATTA JAG ÄR DUM!
  15. I dont get it!...vad ska jag skriva in?? min email eller mitt fuska namn??? skulle underlätta om ni förklarade det :visslar:
×
  • Skapa ny...