Hoppa till innehåll

Alager

Medlem
  • Antal innehåll

    17
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Goldenrod City

Alager's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Man får surfa åt söder på nån av dom 7 öarna. Kommer inte ihåg vilken. Där finns en massa grottor och går man där så kommer vilda Unown upp ibland.
  2. Är det någon som vet när nästa Pokémonspel släpps? :unsure:
  3. Den idén var riktigt dålig... :P
  4. Stackars Jens, Piteås ljuvliga mespropp. Mobbad av juryn, hatad av Daniel Breitholtz, hånad av kvällspressens nöjeskrönikörer. Det är en sådan kille man unnar revansch. Flintskallen Breitholtz jobbar allt vad han orkar för att slippa ge ut en skiva med Mes-Jens. För varje vecka som går utan att Jens röstas bort blir Breitholtz allt svettigare. Sony BMG har trots allt förbundit sig att ge ut en skiva med vinnaren. Fatta paniken om Jens vinner. Flintskallen Breitholtz får sparken samma dag! TÄNK om det gick att arrangera Sveriges största tv-kupp där ALLA röstade på Jens så att Piteås i särklass mesigaste kareokekung (snäll verkar han vara, men så släpigt trist att man baxnar) gick och vann hela skräpet. Vilken härlig tragedi för Sony BMG och Daniel Breitholtz! Min uppmaning till alla skadeglada lustigkurrar: Sprid budskapet. Rösta på Jens! Fyra veckor kvar. Det kostar fem kronor per vecka att rösta. En tjuga totalt. Det kan ni väl avvara när syftet är så ädelt som att skapa tv-historia. Fredagar klockan 20.00. ***RÖSTA PÅ JENS!*** Tillsammans kan vi skapa tv-historia!
  5. ursäkta att jag går av ämnet men hur skriver man var man är ifrån tex: du har skrivit att du är från goldenrod city. :huh: :unsure: :o <{POST_SNAPBACK}> Ändrade i profilen bara
  6. Jag hittade den på TPB. Jag bara undrar, är det någon som om man kan föra över spelen från datorn till sitt GBA?
  7. Var laddar man ner Emerald på engelska?
  8. Vad är Unown bra för? Jag har hört att folk samlar dom i bokstavsordning men behöver man verkligen det?
  9. Det spelar ingen roll vilken du väljer, din rival väljer alltid den som är starkast mot din. T ex, tar du Charmander i början som är eld väljer din rival en vattenpokémon. Tar du en gräspokémon väljer din rival en eldpokémon. Väljer du en vattenpokémon tar din rival en gräspokémon.
  10. Du måste klara Elite Four och bli CHAMPION. Sen får du en biljett till en båt som går från Lilycove City eller Slateport City. På båten träffar du Scott som säger att du kan åka till Battle Frontier.
  11. Blaziken LVL 68 Azumarill LVL 50 Pichu LVL 27
  12. Jag har precis klarat hela Elite Four och WALLACE. Men vad händer nu? Fortsätter inte uppdragen? Det enda jag kan göra nu är att åka till Battle Field eller vad det heter.
  13. på en dörr står det CUT. gör CUT på den dörren. där inne står det UP sen LEFT sen RIGHT sen DOWN. det är det enda du behöver veta, resten är bara strunt.
×
  • Skapa ny...