Hoppa till innehåll

morro_lord

Medlem
  • Antal innehåll

    26
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Tjaba!!

morro_lord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Jag vill veta vart man får tag i hero editor för jag hittar den inte...... Det ända jag hittar är jamellas och den ***** ju... jag vill ha den man kan ändra skills och items..... :medieval:
  2. morro_lord

    Graal Kingdoms

    hur sparar man och hur får man trä eller brädor?
  3. morro_lord

    Graal Kingdoms

    hur bygger man en båt.....(jag hitta husdjuret)......
  4. morro_lord

    Graal2001

    VAr ska man lägga ett äpple??????
  5. vad finns det för spel som är som tibia,runescape? jag vill gärna veta för jag har inget att göra..... när jag menar tibia,runescape liknande spel menar jag sånna som man kör på internet och går upp i lvl och sånt
  6. Själv tycker jag nog att Battlefield eller morrowind... :medieval:
  7. morro_lord

    Nån Som Vet Hur

    nån som e bra på tibia som kan säga mig hur man får ett svärd som finns på en liten ö och som e omgiven av eld.... och hur man kommer bort från den där ön man börjar på....
  8. Hur i hela värden kan man välja ett gameboy?framför x-box? :huh: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................................. :bah: för det ska va x-box.! B)
  9. :( jag behöver lite hjälp med dom där uppgifterna man får i urshilaku camp som ligger norr om red mountain ungefär vid vattnet... jag e på den tredje uppgiften... om nån vet hur man ska göra så säg till....... skicka gärna ett medelande.. Spel=morrowind :visslar: dark elf lvl: 70nånting :medieval:
  10. nån som vet några häftiga commands? t.ex. hur man kan flyga eller nått? till quake 2....
  11. :huh: Lätt :evil: :meddum: :visslar: <_<
  12. morro_lord

    Trainer Hjälp!

    Jag behöver lite hjälp med att hitta trainers. ;) :bah: Allså inte till lord of destrucktions. helst sånna där som man kan ändra på karaktären.. och vapen. :medieval:
×
  • Skapa ny...