Hoppa till innehåll

E4STMAN

Medlem
  • Antal innehåll

    435
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Östersund

E4STMAN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Community anseende

  1. http://www.fuska.se/forum/topic/52201-fuskase-%C3%A4ger/ davai
  2. E4STMAN

    Dödsstraff

    Dödsstraff passar inte i moderna land som Sverige. Dödsstraff används av ociviliserade barbarer.
  3. Det är bra att de inför åldersgränser på energidrycker, då vissa innehållsämnen inte är så bra för kroppen och är ännu sämre ju kroppen ju yngre den är. Jag ser att 15+ är en bra åldergräns då man bör ha lite eget förnuft vid den ålder, plus att man har en någorlunda utvecklat kropp vid den åldern, generellt sett. Det kan definitivt inte vara bra för en 11-åring på 40 kilo att konsumera för mycket energidrycker.
  4. www.chordbook.com är jäkligt bra för ackord å skaler t.ex. :)
  5. E4STMAN

    Körkort

    Är 16 nu, håller på med bil och lättmc teori, ska börja övningköra mc när det blir bart å ta mckort till sommarn, övningskör även bil nu.
  6. WOW, jag drog One på Expert efter några timmars spel. Väärsta coolingen du är. ojojoj då! Två stycken riktigt speciella pojkar här som förtjänar en medalj, medalj till dem!
  7. bara battlechest. Du måste ha kreditkort eller gamecard för att kunna aktivera.
  8. Onödig tråd, varför ska inte svarta ha samma rättigheter som vita? Är du rasist?
  9. Om mor din inte vill att du ska spela gta så kanske du ska lyssna på na, det har väl sina anledningar.....
  10. Du ska inte välja linje efter vad du får för "saker", du ska välja linje efter vad du vill jobba med eller vad du vill ha för utbildning.
  11. Vi har 200 lärare på min skola, men dom flesta av mina lärare är bra.
  12. Tyska å samhälle är skönt, längtar också till tvåan då jag får ha musik :)
  13. Intagningspoängen varierar från skola till skola, de beror helt på hur många som har sökt å vad dom har för poäng. Ja, men du måste ha, notera måste, ha 145 för att bli behörig. Har du 140 så kan du inte komma in. Och hur många som har sökt ändrar inte poängen man måste ha. Är det många så är det dom med över 145+ dom som har kanske 200 har större chans att få en plats än en med precis 145. Men att ingen får plats händer väldigt sällan. Saken är den att du behöver bara ha G i svenska, engelska å matte för att komma in på dom flesta gymnasieutbildningarna, sen så kanske du går i en skola med speciella krav på eleverna som att dom ska ha 145p för komma in på Livsmedelsprogrammet. Och det är ett faktum att ju fler som söker ju högre blir poängen i regel. När fler söker tar dom inte in alla och då tar dom personerna med flest poäng och då blir medelvärdet på poängen högre. Aha, okej, jag fattar nu ;) att jag inte fattade det från början med det att dem tar in dem som har flest poäng :D Men undrar en sak till.. Om jag går LP (LIVSMEDEL). Måste jag då bli bagare sen när jag ska skaffa jobb? Vet inte om jag vill bli bagare ;) vill typ gå lp bara för att jag gillar det just nu. Du kan plugga vidare om du vill, du kan också ta ett jobb där du får utbildning på arbetsplatsen, t.ex. ica eller statoil. Men om du känner att du tycker att bakning är kul så tycker jag att du borde gå LP.
×
  • Skapa ny...