Hoppa till innehåll

Ravenclaw105

Medlem
  • Antal innehåll

    196
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Ravenclaw105's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Tips, efter varje tempel ska du tillbaka till baren och kolla på kartan, där får du reda på vart du ska sen.
  2. För att hitta till var du höjer vattennivån så ska du till det stora rummet med trappan som du kan snurra på. När du höjde vattennivån första gånger så är det som en skåra i golvet där vattnet rinner, på andra sidan av rummet finns det ytterliggare en sådan skåra, följ bara den vägen så hittar du dit du ska. Angående kompassen så kommer jag inte riktigt ihåg men jag tror den finns där du höjer vattennivån antingen första eller andra gånger. Kan dock ha fel här. Sök efter en guide och kolla. Jag föreslår Neoseeker.
  3. Spelet heter Wind Waker för det första. För det andra, spelet är mycket bra. Inte lika bra som Ocarina of Time eller Twilight Princess, men ändå så sitter Zelda andan i och spelet är precis som vilket annat Zelda spel som helst, bara att det är annorlunda grafik. Grafiken i sig ger spelet mer roligare och färgladare äventyr som tyvärr inte passar alla, själv så skulle spelet vara mer mörkt och dystert som Twilight Princess men jag bryr mig dock inte för spelet är en höjdare som jag kan spela flera gånger om. Ett problem dock som gör spelet långtråkigt är att det tar cirka 5-10 minuter att segla från ena sidan av kartan till den andra, mycket jobbigt när man ska ta sig till de olika öarna. Om du inte testat spelet så föreslår jag att du lånar det eller nåt först, alla gilalr inte spelet. Spelet har fått många klagomål så du kanske inte kommer gilla spelet, så testa det först isåfall innan du köper det.
  4. Som jag trodde, isåfall kan denna tråd låsas då jag fått mitt svar,
  5. Jag har ett par frågor, jag har klarat av Majora's Mask cirka 4-5 gånger men nu på senare tid har jag läst runt lite bland tips och trix och jag har ett par frågor om några speciella tips. 1. Jag har läst att det finns ett svärd som är starkare än Gilden Sword och Great Fairy Sword som ska heta Faber Sword. Jag har läst att man ska gå runt och döda en massa Röda och Gröna Chu-Chu ute på Termina Field och en ska innehålla en sten. Stenen ska man se ta till en Deku Scrub som byter stenen mot ett magiskt pulver som man sen ska ge till smeden som då gör svärdet till ett Faber Sword. Är detta sant? Hur ska jag då fixa detta? Har inte hittat någon sten överhuvudtaget. 2. Har också läst att man ska vara inne i Stock Pot Inn på kvällen, sen ska man vänta till 9:30 på kvällen (strax efter att de stängt) och vara inne i rummet som man kommer in i om man hämtar nyckeln från Anju. Inne i rummet ska man kolla på väggen som ser lite annorlunda ut när klockan slår 9:30 så får man se en extra scen med Anju och hennes mamma. Är detta sant? Om det är sant, hur ska jag göra? Om det inte är sant, finns det något annat man kan göra med den väggen? Tack på förhand!
  6. Det finns ett spöke i labyrinten, sen om du väntar till natten på tredje dagen och går till kyrkogården (där du fick Captain's Hat), tar på dig masken och pratar med dom som går runt en grav. Be dom öppna graven och hoppa ner så finner du Dampe där som du ska leda till de cirklarna som han ska gräva. När han har grävt upp alla cirklar så möter du en Big Poe, klara den så får du en glasburk. Men ett tips är att ta den som finns i Gibdo labyrinten, kan inte säg direkt var den finns men leta vidare tills du hittar den.
  7. Du ska ta fram din gitarr som Zora Link och lära dig låten, sen ska du till Zora tjejen som tappat rösten, och spela låten för henne.
  8. Ställ dig på den när du har Iron Boots, ta sen av iron Boots så slungas du upp i luften, ta sen hjälp av Deku Leaf för att glidflyga en bit. Stäng av fläkten som blåser så du kan flyga över till kanten på andra sidan.
  9. Skulle vara bra om du beskriv lite bättre, har ingen aning om vart du vill komma. Jag antar att du pratar om Forest Haven men vart vill du komma? Beskriv platsen där du vill komma in och vilken switch du pratar om.
  10. Kanske det, var ett tag sedan jag spelade A Link to the Past ^^
  11. Ja, jag skrev till dig. Jag kommer ihåg att i något Zelda spel när man slänger ner något i en såkallad källa så kommer det en fee upp som håller upp en förbättrad sak och som frågar om man har slängt ner den saken i källan. Svarar man ärligt, alltså nej, så får man den förbättrade saken. Kommer dock inte ihåg om det var A Link to the Past eller något annat Zelda spel.
  12. Är det inte då man får en fråga och ska svara ärligt? Har för mig att det var något sådant men kommer ej ihåg ^^
  13. Ja precis, efter att man klarat av att få Hookshot från dödgrävaren kommer man ut genom dörren i väderkvarnen där man har chansen att få tag på en hjärtbit.
  14. Man lär sig Song of Storm från honom i väderkvarnen när man är vuxen, sen återvänder man dit som barn och spelar låten framför honom igen. Då försvinner vattnet i brunnen och man kan då hoppa ner dit för att hämta Lens of Truth som man behöver för att klara av Shadow Temple.
×
  • Skapa ny...