Hoppa till innehåll

Klara_Stjarnljus

Medlem
  • Antal innehåll

    41
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Klara_Stjarnljus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Aha, dubbningar kan vara svårt att ha koll på, jag föredrar textat :) Men nu fortsätter vi: "What the fuck you all painted up for, crackhead, huh? Halloween ain't 'til manana."
  2. Tyckte det var onödigt med låsningen av den förra, då jag tror att den var menadsom en diskussion, även fast den var formulerad som en omröstning, så jag gör en egen tatueringstråd. Ni som har tatueringar, posta bild eller beskriv motiv och var! Vad har du för koppling till motivet? När skaffade du den? Ni som vill skaffa tatueringar, vad vill ni ha? Bifogar min lilla älva här :D Skaffade den i september i år, och älvan jag valde är som en del av min personlighet. Och sen är jag intresserad "tomtar och troll" och annat "övernaturligt", så valet var ganska självklart. Fler tatueringar jag vill ha är en sån drake som Nemi har på överarmen, antingen på överarmen eller nederdelen av magen (ljumsken?), en enhörning någonstans, och en svanktatuering jag håller på att måla. Hoppas fler skriver och att min tråd får vara kvar!
  3. Det står ju till och med i länken att det inte är ett expansionspaket utan bara en bonus-cd! Så det är en bonus-cd. I affärer vet jag inte, men på webhallen kommer det att kosta 129 kr.
  4. men predator 2 är ju en jättestor produktion, b-filmer är ju såna som produceras med väldigt lite pengar och inte för biografer... men om du menar att det är en dålig film så är jag med :P
  5. Jupp, det var rätt att det var dr. Strangelove, men vilken är din? Jag har funderat i flera dagar, men kan inte placera det. Till slut var jag tvungen att fuska och leta på nätet, men kunde inte hitta citatet (sökte även bland manus etc.), är det helt korrekt? För jag känner ju igen det! :cry:
  6. Såg en jäkla massa filmer i helgen. minns inte i vilken ordning: blood: the last vampire eye from hell fantomen på operan vargarnas pakt eternal sunshine of the spotless mind pieces of april pulp fiction corpse bride princess mononoke jag tror att det var fler men minns inte vilka :(
  7. Sätt en skylt på dörren där det står: Halloween är den 31:e, välkommen tillbaka nästa år, Gör ni något så polisanmäler jag er! eller nåt...
  8. skaffar sig en annan hobby? spenderar mer "kvalitetstid" med flickvännen? varför beroende? beroendet sitter bara i huvudet, du kan sluta när du vill. problemet är ifall du inte skulle vilja, och isåfall varför? tycker viss porr borde vara mindre tabu. typ allt som inte inkluderar djur, barn, våld, förnedring och annat som ger små pojkar och flickor förvrängd syn på sex. all annan porr borde vara okej. fast sen får man ju lära sig att ta hänsyn till om ens partner inte gillar det. det borde göras bättre porr också. till och med högkvalitetsporr ser ju ut som undergroundshit jämfört med verklighetens exempel... inte undra på att folk får förvriden syn på sex! men det är bara så jag ser det.
  9. Jag klarade det själv, men tack för hjälpen.................. Var liksom en av anledningarna till att jag gick med här, trodde folk hjälpte varann :( men jag trivs ändå :)
  10. Up in smoke med cheech and chong? jag är ganska säker så jag skriver en: "Gentlemen, you can't fight here, this is the War room!"
  11. Han kanske är asexuell? And that doesn't nessecary have to be a joke...
  12. ^ någon som vill att fler ska gilla innebandy < gillar inte innebandy men har ätit för mycket godis v någon som vill ha godis?
×
  • Skapa ny...