Hoppa till innehåll

Inside

Medlem
  • Antal innehåll

    2184
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

1 Följare

Profilinformation

  • Kön
    Man
  • Ort
    Stockholm

Inside's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Grafiken är väl sådär men det är en rolig idé att ha röreslesensor
  2. Det flyter på =D

    Sj ? (=

  3. Tjenixen själv. :)

    Hur är det??

  4. Tjena kompis ! =D

  5. Vad menar du med att det finns många bra sätt att ta bort och förvara pälsarna utan att djuren lider? Även om man söver ner djuret ( eller vad du nu syftar på ) så är det ju ändå grymt mot djuret.
  6. Kortaste skoldagen är fredagar: 8.10 - 13.50, Längsta skoldagen är tisdagar: 8.10 - 14.50.
  7. Inside

    Bästa Sporten?

    Jag röstade på fotboll, den bästa sporten i världen.
  8. Jag tror också att man kan tolka ordet "älska" på många olika sätt. "Älska" är i sig ett väldigt starkt ord som man mest använder när man pratar om något som man tycker väldigt mycket om. Enligt mig så är det ett ord som man inte använder när manberättar ex. vilka seriefigurer man gillar, utan mer om mat man gillar eller personer man gillar.
  9. Inside

    Jämställdhet

    Enligt min åsikt så tycker jag att jämstäldheten i Sverige är bättre än om man t.e.x. jämför i Bangladesh. Men visst, Sveriges jämställdhet skulle säkerligen kunna vara ett snäpp bättre. Om man ex. jämför mannens lön med kvinnans, så ser man vilken skillnad det egentligen är. Det här med att mannen tjänar mer än vad kvinnan gör tycker jag är fel. Och det är det säkert fler som tycker. Men som sagt; i Sverige så är jämställdheten mellan männen och kvinnorna helt ok.
  10. Inside

    Döden

    Den här frågan kan man ha miljontals funderingar och tankar. Själv vet jag inte vad som kommer hända och det är det heller ingen som vet. Men vad jag vet är att i stort sett vad som helst kan hända. Inget kan påstå att någon har rätt eller fel gällandes den här frågan. Så vad man än tror på så ska man hålla fast vid det. För det är inget som vet vad som kommer hända efter att man har levt färdigt sitt liv...
  11. Gott nytt år Inside :)

  12. Jag tycker att den här frågan har ett självklart svar. Man ska inte bli mobbad eller trakasserad för den man är. Man ska kunna lita på andra och kunna kännna att man kan vara sig själv utan att bli retad. Om man ex. tycker om någon så ska man vara sig själv och inte försöka vara någon annan än vem man är. Och om personen inte är intresserad så har han/hon inte förstått vilken fantastisk person du är. För det är inte det första eller andra eller t.o.m tredje intrycket som är viktigast, utan det är hur man beter sig som person.
×
  • Skapa ny...