Hoppa till innehåll

PiK

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

PiK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Totodile om man får säga det själv...
  2. När man kommit till Pyrite Town första gången och när man besegrat alla tränare där, man ska visst hitta något sorts hjul... Vet inte vad det ligger, vet inte äns vad jag ska göra! Behöver hjälp hur man kommer vidare...
  3. Master ball är ju samma som i Ruby och Sapphire. Jag fick Master ball på samma ställe...
  4. Ta Emerald, jag lovar dig du kommer tycka om det!
  5. Det är uppe på en vulkan. För att komma dit måste du åka Cablecar. Den tar dig uppåt. Kommer ej ihåg vilken route det var, men det finns ett hus med en tjej i som står framför en Cablecar (lite svårt att se den). Men prata med henne så tar hon dig upp till vulkanen. Lite svårförklarat, men hoppas du fattar! För att göra det lite enklare bifogade ja en bild... Det är det där huset!
  6. Kyogre förflyttas inte hela tiden, men för att fånga/hitta honom måste du till "Weather Center". Flyg till Forthree City, gå till vänster sen nedåt och till gå över bron. Där ser du ett stort hus, gå in där så är du framme. Gå längst in. Där ser du en gubbe framför en dator. Prata med honom, han säger vart Groudon finns. Åk dit och sen när du mött honom så ska du gå tillbaka till honom. Då säger han vart Kyogre finns. Åk dit och sen dyk på det stället. Då ser du en grotta, gå in i den och dyk upp. Nu är du i Marine Cave! ;)
  7. Jag tycker Emerald, så jag röstade på annat...
×
  • Skapa ny...