Hoppa till innehåll

Lapp

Medlem
  • Antal innehåll

    122
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Lapp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. fury vinner i lvling, grinding och pve dps anytime. Kolla bloodthirst som man får på 40, den healar dig när du slår. healing = mindre downtime och att din damage är mer balanserad, missar du en attack med ett 3.8 speed vapen så får du vänta 4 sekudner innan du får in en attack till, med fury (antar att alla förstår att fury = dual wield) så slår du kontant hela tiden. Du får upp din rage och kan popa bloodthirst och heroic strikes fort. Men visst, arms är sjukt roligt i pvp när man gör 5k mortal strikes på mages :). Men arms är mer för burst damage vilket pvp handlar om, medan pve är balanserad stadig damage.
  2. Måste säga att BM är effektiv, men jag tror ändå inte det är särskilt bra i arena om du inte möter nåt dåligt team. Du möter ofta plate/mail i arena och på min warrior så skadar inte pet mer än typ 300 (och jag har inte jätte bra pvp gear), hp ligger på 11k så det är nästan ingeting. Speccar du MM, surv däremot får du en silencing shot som interuptar heals/pyroblasts etc. Du får mer hp från survival talents, dina traps varar längre, du får scatter shot som är ännu en bra sak mot casters. Säger inte att BM är dåligt, för the beast within är sjukt bra när man kitar meele klasser. Men jag tycker ändå att BM inte är i närheten så bra som MM, surv talents i arena.
  3. Specc vis: När du lvlar ska du vara fury, det går snabbast, du får bloodthirst som healar dig när du slår och du kan göra snabb stadig damage och inte få så mycket downtime när du grindar/questar. I högre lvls så ska du specca mortal strike om du vill satsa på pvp, fury om du vill dpsa i instancer och raider, protection om du vill tanka. Race: Om du ska spela på horde så har du några olika val. Orc: De passar i lite allt möjligt, men de är bäst som dps warriors. Tauren: De passar bäst som protection i slutet men de funkar också bra som dps men jag skulle hellre välja nån annan race om jag skulle fundera på det. Undead: De passar som allt tycker jag, deras racial abilities hjälper i både pvp och pve. Som Alliance: Night Elf: de är bäst som tank pga av deras racial abilities Dwarf: De passar bäst som damage dealers pga av att de får några extra poäng i strength, men deras stoneform ability kan göra dom bra till tanks, men jag skulle inte ta denna racen som en tank. Gnome: De är inte så jätte bra som warriors, men deras escape artist är sjukt bra i pvp. Human: Passar som allt precis som orcs. Draenei: De får en extra % i hit som är sjukt bra i tanking eftersom det finns så lite hit gear i den typen. Men eftersom fury warriors som dual wieldar misasar rätt ofta så är de bra som fury warriors också. Hoppas detta gav dig lite insikt på warriors. och kom ihåg att tanking är kul ;)
  4. om du är en warlock i full tier 2, är allt lätt >.<
  5. jag blev 70 igår, altså efter en vecka, och jag tog inte lvl 1-60 på en vecka :), det går riktigt fort varje quest ger dig 10-18k questerna är väldigt lätta snabba och simpla. 69-70 krävde 779300 exp så det var inte så farligt..
  6. Min full nemesis lock :) http://img204.imageshack.us/img204/56/tier2zn2.jpg
  7. jag har nästan full tier 2 och lite aq40/mc gear, jag tycker det är lite surt att man inte kan ha sina saker till 70 och sen byta ut, men det blir också kul att göra de klassiska 5 man instancer för sitt gear igen, inte gjort det på ett halv år typ, och kom ihåg att du får 2 nexus för allt ditt tier 1/2/3 du bytter ut sen så det ger dig bra encahnts till ditt nya gear..
  8. epic mounts kostar 80g... men vi behöver lägga 720g på att lära oss rida mounts, vi får det gratis =)
  9. ja men om du vill slippa att ressa folk efteråt kan det vara bra att göra så...
  10. Lapp

    Jobb?

    warlocks på 60 är skoj, jag blir aldrig oom, jag sacrifacar en void så får jag 3% hp var 4:e sekund sen life tapar jag, sen så crittar jag 2k medan normal hits ligger på 1k, och vi kan feara mobs så att vi kan lätt ta en lvl 60 elite med 30k hp utan att dö.. behöver jag fortsätta? vi är en otroligt viktig roll i raids, med alla våra curse of elements/shadows etc för att öka dpsen i raiden så att inte bossarna går i berserker rage t.ex hakkar, vi är också den klassen som drainar mest mana... med våra corruption och immolate i högsta ranken så tar vi 400 hp var 3e sekund (utan curse of agony), och vi får en gratis mount på lvl 40 och vi får en lvl 60 epic mount mycket billigare och den ser enorm ball ut ;)... men de är väldigt avancerad klass om du vill vara RIKTIGT bra..
  11. snygg UI, men jag tyckte ni verkade rätt unexperienced.. tillexempel på dom där skalbagarna så ska man dela upp dom så att dom inte ser sina kompisar dö..
  12. Lapp

    Jobb?

    de lättaste klasserna är warrior och rogue och du vill inte vara rogue så ta warrior..
  13. Mosk (Khadgar) 60 Gnome Warlock, kör mest bara på han..
  14. jag kan göra BRD med dig nån gång finns jätte mycket bra quester där..
×
  • Skapa ny...