Hoppa till innehåll

Winters

Medlem
  • Antal innehåll

    20
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Winters's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Winters

    Driv3r

    Hej. Jag har precis fått Driv3r men det j*vla spelet är ju helt sjukt. Kontrollerna är ju helt sjuka. Går det inte att ändra dom? Vart isåfall? Vafan man gasar med ö eller ä, backar med punkt eller streck och svänger med inte f*n vet jag knapparna. Vilket slöseri på pengar... fyfan.
  2. Winters

    Max Payne

    Ja.. det där svarade inte direkt på frågan. Alltså.. först ber inner circle mig att döda Horne och sen helt plötsligt var det inte Horne som hade dödat familjen utan någon helt annan, varför sa isåfall Horne att det var hon då? Dom sa ju typ att Max's fru hade hittat något dokument om deras projekt och därför dödades hon.
  3. Winters

    Max Payne

    Asså jag har spelat färdigt både 1an och 2an nu. Jag fattar fortfarande inte varför hans familj blir mördad och av vem. Är det hon Horne, Vlad eller the inner circle? Varför? För project valhalla? Det där med den där drogen, Valkyr? Is that it? Vad har isåfall 2an med saken att göra? Vem är egentligen ond, Vlad eller Alfred Woden? Jobbar Vlad för Woden? Jag kommer inte kunna sova nu. Ja måste ha svar på allt. Saker jag inte fattar sitter alltid kvar i skallen på mig tills jag fattar. SNÄÄÄÄLLA SVARA!!!
  4. Det är ett uppdrag där man ska leverera en vit bil. Men den s*tans bilen exploderar hela j*vla tiden. Killen som gav mig uppdraget bad mig bara leverera bilen, han sa inget om en bomb -.- Vet nån vad man ska göra? Tack på förhand.
  5. Varför funkar inte fusken som finns pa denna hemsida? Inte en enda av dom funkar ju, speciellt inte den med Akuma, ifall nagon d'a'r ute kan fusk, skiv h'a'r sn'a'lla ps: jag 'a'r pa semester i turkiet, d'a'rför funkar inte vissa bokst'a'ver.
  6. Hur ska jag kunna döda honom? Det kommer inte upp fler uppdrag. Allt jag gör är kör runt och samlar pengar från mina bolag. Är det något speciellt jag ska göra nu? Komigen, någon?
  7. Men där finns inget rosa ljus att gå in i. Ska man gå till något annat rum?
  8. Tja. Jag har klarat det mesta nu. Har köpt upp alla bolag och klarat alla uppdrag som man får vid varje bolag. Har köpt: Taxi Bolaget Malibu club Tryckeriet Filmstudion Bilfirman Hamnen Strippklubben Glassbilen Nu har jag inga uppdrag kvar. Men jag har fortfarande inte dödat Sonny eller Lance. Uppdragen finns helt enkelt inte kvar längre. Det ända som finns på kartan nu är V för mitt hus, B för alla ställen där man kan spara och mina bolag. Vart går jag nu? Har klarat alla uppdrag vid alla bolagen.
  9. GTA Forum? Ok nästa gång ska jag posta där. Är lite ny förstår du :( @Presentation. Inte exakt alla småuppdrag. Men jag gjort den med crossmoppen. Försökte klara av radiobilsrallyt men jag kan inte styra så bra. Måste man göra småuppdragen för att komma vidare då?
  10. Tja. Jag har klarat det mesta nu. Har köpt upp alla bolag och klarat alla uppdrag som man får vid varje bolag. Har köpt: Taxi Bolaget Malibu club Tryckeriet Filmstudion Bilfirman Hamnen Strippklubben Glassbilen Nu har jag inga uppdrag kvar. Men jag har fortfarande inte dödat Sonny eller Lance. Uppdragen finns helt enkelt inte kvar längre. Det ända som finns på kartan nu är V för mitt hus, B för alla ställen där man kan spara och mina bolag. Vart går jag nu? Har klarat alla uppdrag vid bolagen.
  11. Winters

    Gta - Vice City

    Tack, älskar er allihop.
  12. Winters

    Gta - Vice City

    Var ligger Sunshine Auto's eller vad det nu heter? Skulle någon kunna beskriva vägen eller någon byggnad i närheten eller typ vilken av öarna den är på. Tack på förhand.
  13. Winters

    Robinson

    Är det verkligen ingen som vill hjälpa mig? Jag har just nu handen, hatten, yxan, ballongen och tändstickorna framme. Hur byter jag till tidningen eller fiskenätet?
  14. Winters

    Robinson

    Hur får man bort fågeln från boet. Jag vet att man ska använda Mokmoma/Fredag men allt han säger e: vi kallar det ???????? Och hur får jag fram mina saker som jag har på mig? T.ex tidningen går inte att få tag i. De här spelet e nog inte bara för barn skulle jag tro. Borde vara en åldersgräns på 15 år och uppåt
  15. HAHA j*vlar va onödigt , de räcker me ett virus prog och ett spyware prog.... alla dom där skulle sega datan totalt,, Nod32 och Spyware doctor e bra ! o rättare sagt använd inte norton för de suger. <{POST_SNAPBACK}> Kanske segar ner andras datorer men inte min. Ja har alla virus programen jag nämnde och jag laddar ner en film på typ 700 MB på 2 timmar. De e 350 mb per timme då. Så det funkar för mig, sen om du kör med 0.5 mbit/s och har windows 2000 så e de inte mitt fel. DET FINNS INGET VIRUS PROGRAM SOM E BÄST. SÅ ENKELT E DE.
×
  • Skapa ny...