Hoppa till innehåll

JDK

Medlem
  • Antal innehåll

    5
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

JDK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. JDK

    Dvd Rw

    Hejsan jag skulle bara höra fall de funkar köra dvd rw på ps2 med messiah 2 chip? Vet att Dvd-r funkar men funkar de med RW med??
  2. Hej Kan nån ge ett bra tips på bästa bilspelet och de bästa skjutspelet typ delta force! Ge mig de fem bästa spelen !!!
  3. JDK

    Ps2

    Hejsan! Och tack för alla svar här på forumet de är skönt att ni svarar så snabbt. Även om de i detta fall inte blev nått rätt svar utan var på ett annat forum och fick ett svar som ja testa och vips så kunde man spela ps1 spel! Så ja tänkte nu om de är någon som har samma problem som jag hadde så skriver ja hur man ska göra! Man lägger i ps1 skivan sen håller man power knappen intryckt tills kuben åker iväg på tv n och då släpper man powerknappen sen funkar de då kommer ps1 loggan fram! Sen är de bara att spela! Men tack en än gång för svaren jag fick skönt att veta att om man har problem så finns de duktiga killar på forumen!
  4. JDK

    Ps2

    Hmm nej tycker de är rätt konstigt att de inte funkar!! trestat både orginal och .. men inget funkar. Tack för alla svcaren i alla fall!!
  5. JDK

    Ps2

    Hejsan! Jag skulle höra med någon om de är någon inställning man ska göra när man ska spela ps1 spel på en ps2 enhet. Det är så att ps2 spelen funkar kanonbra men när ja ska sätta i ett ps1 spel så händer ingenting hhmm har ett messiah chip. Finns de någon som kan svara på de ?? Tack på förhand
×
  • Skapa ny...