Hoppa till innehåll

Dark_Tomte

Medlem
  • Antal innehåll

    78
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Planet Aiur

Dark_Tomte's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Du måste ladda ner ett removal tool för Norton. Länk: http://service1.symantec.com/Support/tsgen...005033108162039
  2. Bäst i test är AVG. Du är dålig på att stava.
  3. Dark_Tomte

    Är Du Känd

    jag är världskänd som en insult master :)
  4. hej, jag kollade på fusk till James Bond Nightfire på PC. Men när jag kom till att skriva in själva funsket kan jag inte öppna konsolen (§). Finns det någon annan knapp eller går det att ställa in? Ser fram emot svar. Ses!
  5. helt klart starcraft runescape etc suger
  6. omg affe, Man behöver inte enorma mängder av utrymme..
  7. om du nu ska ha ormöstning om bästa strategispel... varför finns då inte StarCraft med ~~? StarCraft är ju det bästa spelet genom tiderna.. för att vara ett "gammalt" spel så lirar typ 50000 hela tiden ^^
  8. Dark_Tomte

    Starcraft

    lol, samla båda ~~
  9. hörrö cooliz, installera om hela medal of honor. Sen så kommer det typ upp alternativ om du ska installera GameSpy. Om det står att du ska betala så tryck bara typ 'Registrate later'. Såja, nu tror jag det går. darkdevil: Installera av brandväggen, hmm. Vad har du för brandvägg?
  10. Dark_Tomte

    Hur Gör Man!?

    Tjena, jag undrar hur man gör TM grejen © grejen och ® grejen. Vet ni hur man gör några andra ''cpbokstäver'' så skriv hur man gör eller visa nån sida där man kan se nån ''lista'' över dom.. Snälla! jag menar förstås att man ska kunna skriva dom i spel. Som jag ser så blir det ®och © när jag skriver (.R) och (.C) som ni förstår så skrev jag inga punkter.
  11. Brandvägg ska man absolut inte ha, skaffa ett anti-virus program istället...
  12. Dark_Tomte

    Battlefield 2

    Dell..... Inte så bra grejer, kan vara att du har för höga grafikinställningar, testa att sätta ner allt på typ medium och sedan testa. kan vara att den inte orkar för höga grafikinställningar. Det är ju ett spel med höga krav...
×
  • Skapa ny...