Hoppa till innehåll

ketnet

Medlem
  • Antal innehåll

    26
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Ort
    Finland, Sibbo

ketnet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Varför har PSP:n en infraröd port? Man borde kunna skicka saker från till exempel en mobiltelefon till sitt PSP, men det nämns aldrig i PSP:ns manual hur man använder den. Vet någon?
  2. De spel med "Game Sharing" räcker det med bara en UMD disk. Då ansluter två PSP system till varandra och det ena laddar ner ett "demo" av det riktigta spelet från det som har UMD disken och man kan spela multiplayer. Ett exempel är Burnout Legends.
  3. Ja, så är det för mig också. Jag gör en ny connection men sen går det ändå inte att surfa fastän det stog "no security" när man skannar...
  4. Men du kopplar din PSP till din dator och öppnar disken som visas i "min dator" och där går du till mappen PSP och sedan mappen MUSIC och dit drar du sedan dina låtar. Hittar du inga mappar går på din psp:s systeminställningar och väljer "formatera memory stick duo" och kommmer mapparna.
  5. Då borde någon meddela sony att de ger ut felaktig info på deras sida!
  6. Hej! Det står på spelet och på www.yourpsp.com att det finns Game Share på GTA Lcs men jag hittar inte funktionen i spelets meny. Jag har testat game share med ett Go! Soduku och då väljer man i spelets meny och då funkade det. Vet någon var man hittar funktionen, eller finns den inte?
  7. Hej! Det står på spelet och på www.yourpsp.com att det finns Game Share på GTA Lcs men jag hittar inte funktionen i spelets meny. Jag har testat game share med ett Go! Soduku och då väljer man i spelets meny och då funkade det. Vet någon var man hittar funktionen?
  8. Okej, jag visste inte riktigt vad jag skulle köpa, men jag fick ett PSP Giga Pack i julklapp. Det är iallafall väldigt bra, och jag rekomenderar det verkligen!!
  9. Hej! Alla pratar om de olika uppdateringarna till PSP. Vad är det för skillnad på dem, och vilken är bäst att ha? När jag köpte mitt PSP hade det 2.01 installerat, är det bra eller ska jag byta för att få ut mer av mitt PSP? (Jag skulle också gärna villa ha några tips på bra spel, som jag tänkte skaffa för julpengarna jag fick)
  10. Här är två länkar med information om Play-yan: - IGN recension (på engelska) - En video där man får se precis hur Play-yan funkar
  11. På handdatorer finns det en sådan funktion att man ritar en bokstav som datorn känner igen och gör om till en bokstav. Om du ritar t.ex. något på skärmen som liknar ett A så känner datorn igen det och gör om det till ett dataskrivet A, och den funktionen har väl inte ds? Man kan ju såklart skriva meddelanden med pennan (om det var det du menade)!
  12. Nej, Nintendo DS har inte den funktionen på Pictochat iallafall.
  13. Ställningen just nu: Nintendo DS = 6 PSP = 2 Moderatorer? Liknar detta ämne en omröstning?
  14. Jag har Matematikboken Y och går i 7:an.
  15. Jag har: - En grön Gameboy Color - En blå/genomskinlig Gameboy Advance (inte SP) - Playstation 1 - Playstation 2 - PC Och vill ha en Nintendo DS...
×
  • Skapa ny...