Hoppa till innehåll

enzo

Medlem
  • Antal innehåll

    7
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

enzo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. www.gametronics.com sedan nintendo DS sedan tillbehör!
  2. Jag har läst att folk har börjat förbeställa de och att man kan lyssna på musik i 8-15 tim och 4 tim film innan batteriet tar slut. :) Den heter Play-Yan och kan tåla ett SD kort med upp till 1 GB! Den kan spela i MPEG 4 format och MP3. :cool: PS. Den fungerar förstås för NDS OCH för GBA!
  3. Tja pachu!Jag har ju NDS och batteriet är nog det bästa batteri jag någonsin provat, för mig har det räckt som mest i 1 vecka!!! och då spelade jag mycket på det också, så att det behöver du ej oroa dig för och sedan laddaren är väldigt bra du behöver ej ladda länge, drygt 4-6 timmar... om du vill veta om något mer så är det bara att fråga :)
  4. Jag läste på intenet att det var MPEG4 format på filmerna och att det var bra ljud i musiken! :gitarr:
  5. Jag tror att adaptorn har en särskild grafik som används för filmerna och bilderna...
  6. Jo det undrar jag också.. skulle tro att den är rättså bra faktiskt, men det vore coolt ändå! :cool:
  7. Visste ni att man kan köpa en sorts adapter så att man kan titta på bilder, lyssna på musik och se på filmer på NDS!!! Man köper adaptern och sedan stoppar man i ett minnes-kort och sedan lägger man in bilder och allt annat på sitt DS! Jag vet inte om det funkar men det vore häftigt, fundera på att köpa det men jag vet inte om blir bra?... Är det någon som vet?? Gå in på www.gametronics.se och välj nintendo DS och sedan tillbehör så får ni se :)
×
  • Skapa ny...