Hoppa till innehåll

xiaoxiang

Medlem
  • Antal innehåll

    661
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Kvinna

xiaoxiang's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Hur mycket skulle ni säga ett account med kanske 1300 total level, ca 95 cb, en 99 (wc) och ca 350 miljoner gp skulle vara värt? Hur mycket skulle ni ge?
  2. När jag spelade förr i tiden tyckte jag i alla fall att Monkey Madness var den svåraste questen (för att den var så jobbig) av de som jag hade gjort. Desert Treasure var enligt mig både den roligaste och en av de svåraste också, starkt rekommenderad!
  3. WASD, klokt gjort. Det du säger är sant, det finns nog en stor risk att iPhone får flest röster då den är den vanligaste på marknaden.
  4. xiaoxiang

    Smartphones

    Som de flesta vet så är såkallade "Smartphones" den nya sorten populära mobiltelefoner på marknaden sedan 2008. Smartphones har till skillnad från vanliga advancerade mobiltelefoner ofta egna operativsystem i kombination av "high-end" funktioner hos mobiltelefoner som till exempel kamera, stöd för 3G, osv. Mitt eget intresse för mobiltelefoner har varit svalt sen 2005, men i och med Smartphones har det kommit tillbaka delvis. Nu till frågan, vilka "Smartphones" är bäst? Det finns många att välja på.. Skriv vad du tycker! Själv tycker jag såhär.. 1. Samsung "i8910" / "Omnia HD" + Kan filma i HD (Det enda telefonen på marknaden som kan göra detta för nuvarande) + Advancerad 8-megapixel kamera med blixt + Kan ha upp till 48 GB minne (16 GB inbyggt, upp till 32 GB microSD) (Kommer ha stöd för mer inom snar framtid) + Standardportar (miniUSB och 3.5 mm audiojack) + AMOLED skärm (Visar skarpare bild och bättre färger än LCD) + Mycket annat, bl a bra kompabilitet, Symbian OS + Stödjer GPS som även medföljer - Priset (Nytt olåst ex värderas mellan sex och sju tusen) 2. HTC "Touch HD" + Stor skärm + 5-megapixel kamera + Standardportar (miniUSB och 3.5 mm audiojack) + Bra kompabilitet, Windows Mobile 6.0 + Stödjer GPS - Priset (Nytt olåst ex värderas runt sex tusen) 3. Apple "iPhone 3GS" + Inbyggt 32 GB minne + Stort utbud av program, sk "apps" (applications) + Lättanvänd + Snabb respons på touchscreen - Priset (Nytt olåst ex värderas runt fem till sex tusen) - Begränsad frihet i operativsystemet (iPhone OS) - Kameran kan vara bättre
  5. Hmm, okej. Jo, har för mig att det var 2005 eller något sådant, kanske 2004..
  6. Hej allihop! Minns att jag var sk. "überfuskare" för några år sedan .. sen bara var det borta med någon uppdatering av sidan eller något .. vad hände? Minns även när sidan hette fuskarna.nu eller något sådant? Innan 2003? Någon som kan uppdatera mig när det gäller fuska.se historiken?
  7. Spelar faktiskt Half-Life spelen med mina vänner, klassisk njutning! Annars spelas det inget..
  8. Oj, längesen man såg den här tråden.. Jag har i alla fall flera datorer, men den jag använder mest är över fyra år gammal och har 2 GB RAM-minne, 2.4 GHz processor, ATI X850 XT, 500 GB HD (2x 250).. Tänka sig att det var typ "värstingdatorn" när jag gjorde den här tråden, nu är den inte riktigt det !
  9. De senaste åren - ingenting faktiskt. Det enda skulle vara lite Counter-Strike 1.6 då och då, som vänner tvingar på mig .. Då är det matcher, inte public precis >x)~
  10. SinkSubPro, nivå 49 på högsta svårighetsgraden. Det är typ omöjligt!
  11. Såg den för många år sedan, lite smårolig. Fast tyvärr är den ju inte på riktigt, det var en video som gjordes för att marknadsföra den LAN-föreningen.
  12. xiaoxiang

    Earth Hour!

    Släkte ner en del, inte allt dock.. Vet att det inte gör något för miljön, men det var mysigt ;-)
  13. Hmm, kanske kommer, har knappast intresse i Science-Fiction men jag är lite utav en samlare av VISSA figurer. På någon bild såg de ut som de hade, kanske något intressant finns.
  14. xiaoxiang

    Ålder Och Längd?!

    168/169 CENTIMETER lång. 16 år (FLICKA < NOTERA)
  15. Spelar inte spel längre, men om jag var tvungen skulle det kanske blivit ett Playstation 3, eller vem vet? Wii kanske? 360?
×
  • Skapa ny...