Hoppa till innehåll

Andersffs

Medlem
  • Antal innehåll

    562
  • Blev medlem

  • Senast inloggad

Profilinformation

  • Kön
    Man

Senaste profilbesökare

2374 profil visningar

Andersffs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Community anseende

  1. Andersffs

    Invandring

    Källa på det? Dessutom så kan man inte påstå att dom inte är oansvariga och bråkar!?
  2. Själv äger jag en skinjacka + är köttätare så jag har ingen kommentar.
  3. Andersffs

    Droger

    Vi ska ha 1 klar lag! Antingen så legaliserar vi alla droger eller så gör vi alla droger olagliga, det gäller även de som staten tjänar pengar på.
  4. En webbserver som är moddad med PHP. Annars kan du prova Xampp, väldigt bra och smidigt.
  5. Andersffs

    Fra Lagen

    Shit va mycket terrorister vi har i Sverige. Varför inte bara skita i FRA och skicka ut alla oansvariga invandrare?
  6. Andersffs

    Invandring

    Ekonomin i Sverige skulle aldrig funka utan invandrare, Invandrare är en stor del av arbetskraften.Går visst och ta hand om så många varje år,vi har knappast stor befolkning. Jo det är sant. Då skickar vi istället ut alla invandrare i fängelser och dom som inte sköter sig. Det tjänar vi ännumer på.
  7. Aa något sånt. Nu har projektet stannat lite pga dator strul. Håller på att fixa det nu.
  8. För er som vill ha nyhetsbrev och följa allt som händer kan skriva upp sig på följande URL: http://www.x.se/84q5
  9. Det kommer vara samma upplägg ungefär. Men nu kommer man att få välja om man ska vara god eller ond. T.ex. Råna tant eller skaffa utbildning. Starta gäng eller börja jobba. Köpa vapen eller ett nytt hus. etc. Annars kommer det vara rätt likt förutom att det inte är en tävling, eller på ett sätt är det en tävling, men som med alla andra onlinespel så handlar det om teamwork. Skaffa mest pengar och ta över staden. Jag har rätt många idéer men vet inte om man kan genomföra andra, det tas upp i planeringen. Det är ju rätt coolt faktiskt, så de 'goda' kan nästan tävla med de onda ;) De goda tjänar mindre pengar saktare men hamnar aldrig i fängelse eller så, och de onda tjänar mycket snabbt men hamnar i fängelse ;) Och du har tillräckligt mycket erfarenhet i php och allt vad det ska vara för att genomföra detta eller vad exakt är det du söker i medarbetare? Aa på ett ungefär =) Behöver inte så många medarbetare. Bara några som kan hjälpa med idéer och sen en som är bra på grafik. Flash och vanlig raster. All kodning och sånt fixar jag själv. Men sen behövs BETA tesetare och mods. Annars om någon har något förslag på annan uppgift så är man välkommen att komma med den.
  10. Det kommer vara samma upplägg ungefär. Men nu kommer man att få välja om man ska vara god eller ond. T.ex. Råna tant eller skaffa utbildning. Starta gäng eller börja jobba. Köpa vapen eller ett nytt hus. etc. Annars kommer det vara rätt likt förutom att det inte är en tävling, eller på ett sätt är det en tävling, men som med alla andra onlinespel så handlar det om teamwork. Skaffa mest pengar och ta över staden. Jag har rätt många idéer men vet inte om man kan genomföra andra, det tas upp i planeringen.
  11. Slize tool borde finnas. Annars prova Merge eller vad den nu heter.
  12. Tjaa! Tänkte starta igång ett projekt med att bygga ett webbaserat onlinespel. Det ska bli ungefär som DeKrim eller Pimpland (u name it). Spelet kommer utspela sig i nutid i underground miljö där man kan skaffa vapen, råna, bilda gäng, starta affärer etc. Man kommer kunna välja att hålla sig till den snälla sidan eller elaka sidan av stan. Mera har jag inte funderat på men sitter och planerar rätt mycket. Det ska byggas med hjälp av PHP & MySql (ev. JS). Det jag behöver folk till är: 1. Idé spruta (Komma på namn, aktiviteter, system etc). 2. Någon som kan göra snygga bilder eller ev. ta egna. |->Här har vi Andreas, han kommer fixa lite flash animationer. (3. Någon som kan göra grund (html & css ofc) layen. Är inte säker på att det behövs så ingen behöver spamma om det.) Jag kommer själv stå för PHP'andet.. Skicka PM om ni vill vara med! OBS! Detta projekt är bara för skojs skull, ni som förväntar er något annat än creds eller roliga stunder behöver inte svara!
  13. Annars är ett alternativ Adove Photoshop CS3. Då dom har slagit ihop Image ready och photoshop.
×
  • Skapa ny...